Marriott 35% transfer bonus naar Aeroplan

35% more miles Aeroplan Marriott

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott biedt nu een promotie aan waarbij je de gespaarde punten kunt omwisselen naar Aeroplan miles. Daarbij krijg je een bonus van 35% extra. Deze promotie is geldig van 13 september tot en met 17 september 2018.

Sinds kort is het programma van Marriott en Starwood Preferred Guest samengevoegd, waarbij je eventuele SPG punten overgezet zijn in een 1=3 ratio.

Marriott 35% transfer bonus Aeroplan

Je kunt de punten van de hotelketen het beste inwisselen per 60.000 stuks. Dit komt omdat je van Marriott een extra bonus krijgt van 5.000 miles als je er 60.000 overschrijft. Uiteraard kun je ook meer of minder punten overboeken, maar je kunt het dus maximaliseren volgens de hiervoor beschreven manier.

Met deze promotie krijg je dus het volgende aantal miles van Aeroplan, indien je er 60.000 overschrijft;

  1. 60.000 punten zijn 20.000 Aeroplan Miles
  2. Je krijgt hierbij 5.000 bonus miles van Aeroplan
  3. Je krijgt vervolgens een 35% bonus, wat 8.750 miles zijn
  4. Wat het totaal maakt van 33.750 Aeroplan miles

Marriott Aeroplan promotie

 

Aeroplan miles gebruiken

Aeroplan is het loyaliteitsprogramma wat bij Air Canada hoort. Onlangs is het door deze luchtvaartmaatschappij aangekocht, waarbij het in 2020 volledig onderdeel zal zijn van deze luchtvaartmaatschappij.

Een vlucht in economy class kost tussen bijvoorbeeld Europa en Canada kost 30K per enkele reis, exclusief toeslagen. Wil je dit in business class vliegen dan ben je 55K kwijt en in first class 70K exclusief toeslagen. Afhankelijk van wat je wilt boeken kan er een goede deal tussen zitten.

Deze Aeroplan miles kun je vervolgens inzetten om award vluchten te boeken met o.a. de luchtvaartmaatschappijen die lid zijn van Star Alliance. De volledige award chart om te zien hoeveel miles een bepaalde vlucht kost, kun je hier vinden. Het aantal miles is daarbij berekend op een retour, waarbij je deze ook per enkele reis kunt boeken. Je hebt hiervoor de helft aan miles nodig dan aangeven in het overzicht.

Meer informatie over het overboeken van de punten en hoe je dit exact doet, kun je op deze pagina vinden. Alle voorwaarden van deze promotie kun je op deze website vinden van Aeroplan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *