SPG Hot Escapes Week 9

SPG Hot Escapes Week 9 - Featured

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

SPG Hot Escapes Week 9 - Banner

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 69 hotels op de kaart, verspreid over slechts 2 continenten ter wereld:

  • Azië: 2 hotels (hotel in China staat niet aangegeven op kaart!)
  • Europa: 1 hotel
  • Noord-Amerika: 66 hotels

 

SPG Hot Escapes Week 9 - World Map

De keuze qua hotels is deze week dus beperkt tot Noord-Amerika en Azië, want er staat amper 1 in Europa op de lijst. Hieronder een overzicht per land:

SPG Hot Escapes Week 9 - All Deals

 

Het enigste hotel binnen Europa ligt in London en is het Park Lane Hotel.

SPG Hot Escapes Week 9 - The Park Lane Hotel London

Hier onder volgen een aantal hotels, de zogenaamde featured hotels in de Verenigde Staten.

SPG Hot Escapes Week 9 - Featured Deals In North America

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *