KLM Promo Awards

KLM Flying Blue Promo Awards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards (klik), deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf  mei tot en met juni 2016 en boeken kan tussen 1 en 31 maart 2016.

Goede Deals Flying Blue Promo Awards

Naar alle bestemmingen binnen de Flying Blue Promo Awards in Afrika krijg je 50% korting op je award ticket. Ook kun je naar Doha vliegen in business class met 50% korting. Binnen Europa zijn er de laatste tijd geen Promo Awards meer geweest met 50% korting, maar het lijkt er op dat dit is veranderd naar 40% korting. Let ook even op tussen het verschil van economy en premium economy. In sommige gevallen scheelt dit maar 10.000 miles maar zit je wel een stuk comfortabeler.

Je krijgt nu 15.000 miles bij aanschaf van een gratis American Express Flying Blue Gold en 10.000 miles bij een gratis American Express Flying Blue Silver. Meer informatie over deze kaarten kun je vinden in dit artikel op Insideflyer. Bij de reguliere American Express krijg je Membership Rewards, die je zelf om kunt laten zetten in Flying Blue miles of miles voor andere airlines/hotelketens. Meer informatie kun je in dit artikel vinden.

Europa

Flying Blue Promo Awards Europa

Noord-Amerika

Flying Blue Promo Awards

Midden- & Zuid-Amerika

Flying Blue Promo Awards Zuid Amerika

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

lying Blue Promo Awards Caribisch Gebied

Afrika

Flying Blue Promo Awards Afrika

Azië

Flying Blue Promo Awards Azie

Midden-Oosten

Flying Blue Promo Awards Midden Oosten

Terms & Conditions

De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op langeafstandsvluchten Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.

InsideFlyer.NL is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets! Als je via de referral links in het American Express artikel een American Express kaart aanvraagt, krijgt de redacteur een vergoeding in Membership Rewards. De aanvraag doe je bij American Express en is niet inzichtelijk voor ons. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *