SPG Hot Escapes Week 6

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

SPG Hot Escapes Week 6 - Banner

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er in deze promo dit keer maar 68 hotels, verspreid over de verschillende regio’s ter wereld:

  • Afrika & Midden-Oosten: 12 hotels
  • Azië: 6 hotels
  • Europa: 26 hotels
  • Australië: 2 hotels
  • Noord-Amerika: 22 hotels
SPG Hot Escapes Week 6 - World Map
Een pak minder hotels dan vorige week

Ook deze week staan er weer 2 hotels in Nederland op de lijst, namelijk het W Amsterdam en het Sheraton Amsterdam Airport hotel. Dit zijn dezelfde 2 hotels als vorige week.

Ook deze week dezelfde hotels in Amsterdam, maar andere tarieven
Ook deze week dezelfde hotels in Amsterdam, maar andere tarieven

De grootste besparing deze week voor een hotel binnen Europa is 30% en dat is bij het Sofia Hotel Balkan in Bulgarije.

30% korting bij dit hotel!
30% korting bij dit hotel!

Voor de rest is de keuze redelijk beperkt binnen Europa, soms zijn er leuke deals te vinden bij de zogenaamde “featured” hotels die op de pagina van de regio staan.

SPG Hot Escapes Week 6 - Featured Deals In Europe

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze week zijn we er wel op tijd bij, want je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *