SPG Hot Escapes Week 25

spg hot escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 66 hotels op de kaart. De VS heeft wederom het grootste aanbod qua hotels, gevolgd door Azië en Europa:

  • Afrika: 2 hotels
  • Azië: 17 hotels
  • Europa: 14 hotels
  • Midden-Oosten: 3 hotels
  • Noord-Amerika: 29 hotels
  • Zuid-Amerika: 1 hotel

spg hot escapes

spg hot escapes

In de Benelux staat er deze week slechts 2 hotels op de lijst en het betreft 2 hotels in België. In België gaat het om het Sheraton hotel in Brussel en het Four Points by Sheraton hotel, eveneens in de Belgische hoofdstad. Beide hotels in België zijn aan een relatief lage prijs te boeken, variërend tussen de 59 en 80 euro. Dit kan eventueel interessant zijn om goedkoop een aantal Starpoints te scoren of om een goedkope overnachting mee te pikken voor de herkwalificatie van elite status.

spg hot escapes

 

Zoals elke week zijn er wederom een aantal “Featured Deals” in Europa. Deze week zitten daar niet echt goede deals bij, behalve misschien de twee Westin hotels. De eerste bevindt zich in de Franse hoofdstad en de andere is te vinden in Rome. In beide hotels betaal je normaal gezien meer dan 360 euro per overnachting en tijdens deze SPG Hot Escapes zijn de kamers te boeken een iets meer dan 270 euro per nacht. Je bespaart hierdoor zo’n 90 euro…

spg hot escapes

 

 

 

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *