Design Hotels – Double Upgrade Promotie2 min leestijd

Design Hotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Design Hotels heeft een promotie voor haar leden waarbij je bij deelnemende hotels, een dubbele upgrade krijgt. Tevens krijg je bij je boeking gratis ontbijt voor twee personen voor iedere nacht die je overnacht in het hotel

Design Hotels – Double Upgrade Promotie

Deze promotie kun je boeken van 21 juni tot en met 27 juni voor verblijven tot en met 4 september 2016. Het gehele bedrag dient betaald te worden bij de boeking en je kunt de boeking niet annuleren. Een wijziging van data is niet mogelijk en het gaat op basis van beschikbaarheid. Sommige hotels kunnen speciale voorwaarden hebben voor deze promotie. Voor deze promotie kun je gebruik maken van 24 verschillende hotels.

Design Hotels - Double Upgrade Prom

Design Hotels – Andere Promoties

Design Hotels heeft op dit moment ook veel andere promoties, waaronder 3for2 en 7for5. Zoals de naam al doet vermoeden krijg je 1 of 2 nachten gratis als je langer verblijft. Naast deze acties zijn er ook promoties waarbij je 25% of 50% korting krijgt op nieuwe hotels, €50,- credit krijgt voor resorts bij stranden en promoties waarbij je gegarandeerd een upgrade, champagne, ontbijt en andere voordelen krijgt.

Deze maand krijg je bijvoorbeeld 50% korting bij Le Roch Hotel & Spa in Parijs omdat dit een nieuw lid is van Design Hotels. Hierbij krijg je ook nog eens een early check-in en een late check-out, een gratis flesje water per gast en je kunt gratis gebruik maken van het Wi-Fi netwerk in het hotel. Je kunt deze aanbieding boeken voor verblijven tussen 11 juli en 31 december 2016.

Design Hotels – Nederland & België

In Nederland zijn er ook een aantal Design Hotels. Het eerste is het Mainport 5 sterren hotel in Rotterdam. Dit hotel is een aantal jaar geleden geopend en ligt naast de Erasmusbrug in hartje Rotterdam. Naast het Mainport hotel maakt het Sir Albert Hotel in Amsterdam en het Kruisherenhotel in Maastricht onderdeel uit van deze keten.

In Belgie zijn er ook een tweetal hotels die onderdeel uit maken van deze keten. Het eerste hotel is het Dominican Hotel in Brussel en het tweede hotel is The Royal Snail in Namur.

Mainport Hotel Rotterdam - Design Hotels
Mainport Hotel Rotterdam – Design Hotels

Heb jij wel eens in een Design Hotel geslapen? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *