SPG Hot Escapes Week 16

spg hot escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 29 hotels op de kaart, een heel pak minder dan vorige week:

  • Azië: 9 hotels
  • Europa: 8 hotels
  • Mexico: 1 hotel
  • Midden-Oosten: 1 hotel
  • Noord-Amerika: 9 hotels
  • Zuid-Amerika: 1 hotel
spg hot escapes
Aanzienlijk minder hotels deze week

Het aanbod qua hotels is zo’n beetje gelijk verspreid over de verschillende continenten.

 

spg hot escapes

Het aanbod is minder dan vorige week, maar deze week staat het Sheraton hotel in Brussel op de lijst evenals  het Sheraton hotel op Schiphol.

spg hot escapes

spg hot escapes
Ondertussen een vaste waarde geworden

Daarnaast zijn er een aantal “Featured Deals” in Europa deze week, waaronder het Sheraton in Brussel wat hierboven ook vermeld is aan 80 euro per nacht. In Sofia kan je Sofia Hotel Balkan boeken aan 67 euro per nacht en in München is er eveneens een Sheraton hotel te boeken bij het vliegveld voor 60 euro per overnachting. Het St Regis hotel in Florence is een “beetje” buitensporig qua prijs om een deal te worden genoemd.

spg hot escapes
St Regis Florence is niet echt een deal te noemen aan die prijs!

 

 

Op de lijst van de SPG Hot Escapes staan deze week een aantal nieuwkomers en deze zijn allemaal terug te vinden op het continent Azië en eentje in het Midden-Oosten. Echt goedkoop zijn de overnachtingen niet, maar voor het eerst zien we hotels in Seoul, Doha, Osaka en Phuket.

Vooral de laatste kan een interessante deal zijn voor degenen die een bezoek aan Thailand plannen, want daar is het Westin Siray Bay & Resort te boeken aan een tarief van 62 euro per nacht!

spg hot escapes

spg hot escapes

spg hot escapes

spg hot escapes

 

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *