SPG Hot Escapes Week 15

spg hot escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 125 hotels op de kaart, véél meer dan de afgelopen weken dus ook een ruimere keuze:

  • Azië: 8 hotels
  • Europa: 15 hotels
  • Mexico: 1 hotel
  • Noord-Amerika: 93 hotels
  • Oceanië: 6 hotels (waarvan 2 in Australië)
  • Zuid-Amerika: 1 hotel
spg hot escapes
Een ruim aanbod deze week, maar voornamelijk in de VS

Het grootste aanbod qua hotels is te vinden in de VS, gevolgd door Europa waar deze week 15 hotels deelnemen aan de promotie.

spg hot escapes

Het aanbod is dus flink vergroot, hopelijk blijft dit verder uitbreiden de komende weken. Deze week staan er eindelijk weer hotels op de lijst in de Benelux, waaronder een gekende namelijk het Sheraton hotel op Schiphol. Daarnaast is het Four Points by Sheraton hotel in Brussel aan een goedkope rate te boeken, misschien wel handig als je nog een overnachting nodig hebt om te voldoen aan een kwalificatie voor elite status.

spg hot escapes
Een vaste klant op de lijst die terugkeert
spg hot escapes
Goedkope overnachting nodig in Brussel?

Daarnaast zijn er een redelijk aantal “Featured Deals” in Europa deze week, maar deals zijn ze niet echt te noemen als je kijkt naar de prijs per nacht… Enigste hotel wat eventueel interessant kan zijn indien je een bezoek aan London plant, is het Aloft hotel daar.

spg hot escapes

spg hot escapes

Op de lijst staan deze week ook 2 hotels uit Australië, misschien zijn dit opties voor mensen die nog last minute een hotelovernachtingen dienen te boeken als ze in die regio verblijven.

spg hot escapes

 

 

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *