Air France Night Service

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France heeft een nieuwe service gelanceerd voor business class passagiers op de route New York – Parijs. Onder de noemer Night Service biedt de Franse maatschappij voorafgaand aan de vlucht in de lounge dezelfde maaltijd als die aan boord aan in een speciaal dineergedeelte. Zo kunnen passagiers na het opstijgen direct gaan slapen. Vlak voor de landing wordt er nog een ontbijt geserveerd.

De Night Service is beschikbaar op AF 011 en 009. Passagiers hoeven niks te regelen om hier gebruik van te maken. Ze kunnen gewoon naar de Air France lounge op New York JFK gaan. Eventueel kunnen passagiers ook aan boord nog (opnieuw) eten.

Air France business class
De nieuwe Air France Business Class stoel gaat volledig plat voor een goede nachtrust

Air France’s Night Service volgt het voorbeeld van British Airways’ Sleeper Service. Het is een erg aantrekkelijke optie voor reizigers die op de relatief korte transatlantische vluchten hun slaap willen maximaliseren. Voor nu is het nog beperkt tot vluchten vanaf New York maar wellicht kan dit net als bij British Airways uitbreiden naar andere bestemmingen in Noord-Amerika, of naar KLM vluchten. Het zal er dan wel aan liggen of de maatschappij een eigen lounge op de luchthaven heeft met voldoende capaciteit en faciliteiten voor een fatsoenlijke maaltijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *