Le Club Accorhotels Triple Experience !

Sofitel AMS accor

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Le Club Accorhotels heeft vele promoties om extra punten te scoren. Deze keer kunnen we het dicht bij huis zoeken, namelijk in de Benelux!

Triple Experience Accor

De promotie gaat om 3 steden in drie dagen (2 nachten). Dit levert je vervolgens 3 keer het aantal punten op. Platinum leden krijgen bovenop deze bonus nog eens een bonus van 300 punten. Op moment van schrijven lees ik niet in de algemene voorwaarden dat je perse in 3 steden moet verblijven.

Een voorbeeld:

Een verblijf in mei in het Mercure Hotel Amsterdam City van twee nachten kost ongeveer 263 euro. Als Gold member levert je dit met bonus ongeveer 2300 punten op. Als Platinum member hou je er bijna 2800 punten aan over. 2000 punten is 40 euro waard. Voor een Gold member is dat ongeveer 46 euro. Voor een Platinum member ongeveer 56 euro.

De promotie geldt voor alle Le Club Accorhotels leden. Er zitten uiteraard een aantal voorwaarden aan deze promotie, de belangrijkste zijn:

  • Deze aanbieding is geldig voor een verblijf van een lid vanaf 01/04/2016 tot 14/06/2016 in één van de deelnemende hotels in Nederland, België, Luxemburg dat geboekt is tussen 21/03/2016 en 30/04/2016;
  • Het verblijf moet minimaal 2 nachten betreffen;
  • Je dient je aan te melden voor deze promotie via deze link (hier lees je ook alle voorwaarden).

Naast de Benelux geldt deze promotie ook in Duitsland en Zwitserland.

Het is niet de allerbeste aanbieding van Le Club Accorhotels maar mocht je toevallig op zoek zijn naar een hotel in deze periode in de Benelux? Vergeet je dan niet aan te melden voor deze promotie.

Ga jij gebruik maken van deze aanbieding? Laat een bericht achter of discussieer mee op ons forum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *