SPG Hot Escapes Week 11

SPG Hot Escapes Week 11 - Featured

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

SPG Hot Escapes Week 11 - Banner

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 77 hotels op de kaart, deze keer weer verspreid over een aantal continenten:

  • Azië: 8 hotels (in China is er ook 1 hotel)
  • Europa: 14 hotels
  • Midden-Oosten: 1 hotel
  • Noord-Amerika: 52 hotels
  • Zuid-Amerika: 2 hotels

SPG Hot Escapes Week 11 - World Map

Mijn excuus dat de deals iets later dan gepland online komen, ik zal er voor zorgen dat we volgende week weer op het normale schema zitten.

Deze week is er dus meer keuze qua hotels, maar de meerderheid is te vinden in Noord-Amerika, terwijl er in Europa slechts 14 hotels deel uitmaken van de promo. Voor de tweede week op rij staat er weer een hotel uit België op de lijst:

SPG Hot Escapes Week 11 - All Deals

Zoals hierboven vermeld is er weer een hotel in België wat deelneemt, deze week gaat het om het Four Points by Sheraton hotel in Brussel waar je voor 65 USD een kamer kan boeken, dit is omgerekend zo’n 57 Euro.

SPG Hot Escapes Week 11 - Four Points by Sheraton Brussels

Hier onder volgen een aantal hotels, de zogenaamde featured hotels in Europa:

SPG Hot Escapes Week 11 - Featured Deals Europe
The Westin Vendome in Parijs en de The Westin Grand in Berlijn zijn aanraders!

 

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *