1000 gratis Air Berlin of Etihad Miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Heinemann is een Duitse winkelketen voor duty free winkels op luchthavens in heel Europa. Voor hun klanten hebben ze een spaarprogramma, genaamd Heinemann & Me. Leden van Air Berlin Topbonus of Etihad Airways Guest kunnen hun account linken met Heinemann en punten verdienen. Tijdelijk kunnen leden van beide programma’s 1000 punten verdienen door zich alleen maar aan te melden voor Heinemann & Me met hun frequent flier nummer. Hiervoor ga je simpelweg naar de speciale website (klik), kies je het programma waar je de punten wil hebben en meld je je aan.

gratis miles Air Berlin of Etihad
1000 gratis miles bij Air Berlin of Etihad

 

Nieuwe Leden

Klanten die nog geen lid zijn van Topbonus of Etihad Guest krijgen nog extra voordelen als zij zich via de speciale links op de pagina aanmelden voor de frequent flier programma’s. Meld je je voor 30 april aan voor Etihad Guest en boek je voor 31 juli één vlucht in Etihad Business of First Class, óf een retour in Economy Class, dan krijg je Etihad Guest Silver status voor één jaar. De voordelen van Etihad Silver staan hier (klik) beschreven. Vlieg je binnenkort met Etihad en heb je nog geen status, meld je dan zeker aan! De aanbieding geldt voor de eerste 1000 aanmeldingen.

Word je nieuw lid bij Air Berlin topbonus, dan krijg je middels een aanmelding via de speciale link 50% korting op je eerste award vlucht t/m 31 december 2016. Het lijkt er wel op dat je 50% van de miles terugkrijgt. Je krijgt dus niet bij het boeken al een reductie van 50% op het benodigde aantal miles.

Etihad Silver status fasttrack
Extra voor nieuwe leden: Silver status bij Etihad of korting op je award bij Air Berlin

Bij Air Berlin zijn sommige award vluchten al vanaf 3000 miles te boeken, dus 1000 gratis miles zijn mooi meegenomen als je je account nog niet had gelinkt.

Reacties

  1. GA717 zegt

    Bedankt voor de tip! Ik heb de afgelopen tijd met een aantal acties bij AirBerlin al een paar duizend punten verzameld, dus nu is het wachten op de promo awards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *