Spaar Flying Blue Miles met Deliveroo

Deliveroo Flying Blue actie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue Miles kun je op verschillende manieren sparen. De meest voor de hand liggende manier is door te vliegen met KLM en Skyteam partners. Maar er zijn ook manieren om Flying Blue Miles te sparen zonder te vliegen. Een van deze partners is Deliveroo en ze hebben op dit moment een leuke promo.

Wat is Deliveroo?

Via Deliveroo kun je gerechten bij restaurants bestellen via hun website. Ze zorgen er vervolgens voor dat de bestelling wordt afgeleverd op het opgegeven adres. Met hun motto “Door jou geliefd, door ons bezorgd”.

Op dit moment ontvang je voor iedere euro die je spendeert een mile cadeau bij Flying Blue. Nu moet je uiteraard wel heel veel bestellen voordat je de miles leuk kunt besteden. Maar alle beetjes helpen, dus als je een keer eten wilt bestellen, dan snijdt het mes bij Deliveroo aan twee kanten!

Flying Blue Miles sparen

Om de miles bijgeschreven te krijgen dien je bij de bestelling de actiecode FLYINGBLUE te gebruiken. Zorg ervoor dat je bij Deliveroo hetzelfde emailadres gebruikt als bij Flying Blue zodat het bijbehorende Flying Blue account gemakkelijk kan worden gevonden.

De actie loopt van 1 september tot en met 31 oktober 2017! Meer info op de website van Deliveroo.

Alle beetjes helpen…

Heb je (nog) niet zoveel Flying Blue Miles? Ook met kleinere hoeveelheden kun je vaak al een leuke besteding vinden. We hebben hier eerder een artikel over gemaakt met wat voorbeelden. Alle beetjes helpen, zullen we maar zeggen…

Voorwaarden

Door de code FLYINGBLUE voor check-out in te vullen bij het plaatsen van je Deliveroo bestelling, ga je akkoord om deel te nemen aan Flying Blue actie waarbij je de euro’s gespendeerd op Deliveroo omzet naar miles (de actie). Zorg dat je Deliveroo account op hetzelfde e-mailadres staat als je FlyingBlue account. In dit kader accepteer je ook dat Deliveroo jouw e-mailadres, naam en het bedrag geconsumeerd op Deliveroo tijdens de actieperiode naar zijn partners KLM en Air France communiceert. Op deze manier kunnen Air France en KLM een e-mail sturen met daarin hun voorwaarden om deel uit te maken van het Flying Blue programma en op deze manier gebruik te maken van de door jou verworven miles in het kader van de actie. De actieperiode loopt tussen 1/9/2017 en 31/10/ 2017 en is alleen geldig bij Deliveroo Nederland. De miles zullen voor 31/12/2017 op je account gezet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *