Spaar dubbele Flying Blue Miles bij Maasmechelen Village3 min leestijd

Spaar dubbele Flying Blue Miles bij Maasmechelen Village

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met Flying Blue kun je voor allerlei kortingen sparen op bijvoorbeeld vliegtickets, bagage of stoelselectie. Er zijn verschillende manieren om deze Miles bij elkaar te sparen. Zo kun je natuurlijk reizen met KLM of partners, dagelijkse uitgaven betalen met je American Express betaalkaart of overnachten bij AccorHotels. Tijdelijk spaar je dubbele Flying Blue Miles bij Maasmechelen Village.

Flying Blue

Het loyaliteitsprogramma van KLM en Air France biedt verschillende voordelen voor trouwe klanten van de luchtvaartmaatschappijen. Afhankelijk van je status kom je in aanmerking voor upgrades, gratis ruimbagage en stoelselectie of toegang tot een van de lounges wereldwijd. Alweer een tijdje geleden werd het programma vernieuwd en zijn er onder andere nieuwe manieren voor het sparen van Miles geïntroduceerd. Zo kun je Miles sparen met autohuur bij bijvoorbeeld Hertz. Of wat dacht je van hotelboekingen via Booking.com. Bij deze laatste spaar je voortaan 2 Miles per uitgegeven euro, in plaats van 1 Miles.

Maasmechelen Village

Door Europa zijn er verschillende outlets te vinden. Een daarvan zijn de Villages outles in The Bicester Collection. Net over de grens bij Maastricht vind je de Maasmechelen Village outlet. Flying Blue heeft in samenwerking met de Village Outlets nu een aanbieding waarbij je dubbele Flying Blue Miles spaart. Normaal spaar je per uitgegeven euro 2 Miles en dat is nu 4 Miles. Daarvoor dien je wel een minimale uitgaven van €300,- (of pond) uit te moeten geven. Voor de €300,- uitgaven ontvang je dus 1.200 Miles.

Spaar dubbele Flying Blue Miles bij Maasmechelen Village
Foto: Maasmechelen Village

Wat moet je doen voor de dubbele Miles?

Natuurlijk ga je naar een van de Outlets uit de Bicester Collection. Voor Nederland en België is Maasmechelen het meest centraal gelegen. Je dient minimaal voor €300,- en maximaal €5.000,- aan uitgaven te doen. Zorg dat je het aankoopbewijs van elke winkel goed bewaard om in aanmerking te komen voor de dubbele Miles. Er zijn twee manieren om de dubbele Miles bijgeschreven te krijgen op je Flying Blue account na een bezoek aan bijvoorbeeld Maasmechelen Village.

Bij de eerste manier bewaar je alle bonnen tijdens je bezoek en gaat voordat je huiswaarts reist naar het welkomstcenter van de Village om de dubbele Miles bijgeschreven te krijgen. Deze manier kost je het minste tijd om de Miles uiteindelijk bijgeschreven te krijgen.

Flying Blue Maasmechelen Outlet
©Maasmechelen Village/Flying Blue

Lukt het je niet om op de dag van bezoek aan de Village je Miles bij te laten schrijven, dan kun je dit tot 6 maanden na aankoop online regelen. Daarvoor moet je van alle aankoopbonnen een foto maken. Deze dien je samen met de volgende informatie te verzenden naar een e-mailadres:

 • Voornaam en achternaam van de Flying Blue-kaarthouder (zoals op de kaart staat of in de berichten van Flying).
 • Je Flying Blue-kaartnummer.
 • Foto’s van de originele tickets van de boetieks tussen 1 juli en 18 september 2022(3).
 • Je e-mailadres om de bevestiging te ontvangen.
 • Je telefoonnummer.

De bovenstaande informatie en foto’s van het aankoopbewijs mail je naar de betreffende vestinging. Hieronder zie je een overzicht van de e-mailadressen.

Spaar dubbele Flying Blue Miles bij Maasmechelen Village

Na het verzenden ontvang je een bevestingsmail van de dubbele Miles aanvraag. Binnen 8 weken moeten de Miles bijgeschreven zijn op je account.

Kortingen bij de Villages

In de zomerperiode zijn er bij de verschillende Village outles allerlei ‘Extraordinary Sale’. Kortingen kunnen oplopen tot 70% korting. Hieronder zie je de actieperiode per locatie met het maximale kortingspercentage dat je kunt ontvangen op je aankoop. Dit is afhankelijk van de boutique in de Village.

 • Bicester Village, Londen – Tot 60% korting van 16 juni tot 14 augustus
 • Kildare Village, Dublin – 20% korting en meer, van 2 juni tot 4 juli
 • La Vallée Village, Parijs – 50% korting op de Village-prijs van 4 juni tot 31 juli
 • Wertheim Village, Frankfurt – Tot 70% korting op de aanbevolen verkoopprijs van 17 juni tot 30 juli
 • Ingolstadt Village, München – Tot 70% korting op de aanbevolen verkoopprijs van 17 juni tot 30 juli
 • Maasmechelen Village, België – tot 60% korting van 1-31 juli
 • Fidenza Village, Milaan – tot 70% korting op de Village-prijs van 2 juli tot 30 augustus
 • La Roca Village, Barcelona – tot 70% korting op de Village-prijs van 17 juni tot 30 augustus
 • Las Rozas Village, Madrid – tot 70% korting op de Village-prijs van 17 juni tot 30 augustus

Bron: Flying Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *