Sofitel The Grand viert verjaardag met mooie prijzen2 min leestijd

Sofitel The Grand viert verjaardag met mooie prijzen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

30 jaar geleden begon het tijdperk Sofitel Legend The Grand in het centrum van Amsterdam aan de Oudezijds Voorburgwal 197. Nu 30 jaar later vieren ze deze verjaardag groots. Gasten maken kans op mooie prijzen gedurende de verjaardagsmaand. Van overnachtingen tot aan een afternoon tea kun je winnen. In dit artikel lees je hoe je kans maakt op een van de mooie prijzen bij Sofitel Legend The Grand.

Sofitel Legend The Grand

Het gebouw waarin het Sofitel Legend The Grand gevestigd is, kent een rijke historie. Van een klooster in de 15e eeuw werd het later een koninklijk verblijf. The Grand is gelegen tussen twee grachten en heeft dus meerdere functies gehad. Vanaf 1992 vestigde hotel Sofitel Legend The Grand zich in het pand aan de Oudezijds Voorburgwal. De historie is gedurende de tijd in het hotel bewaard gebleven. Zo vind je bijvoorbeeld de muurschildering ‘Vragende kinderen’ van Karel Appel in de entree van restaurant Bridges.

Benieuwd hoe een verblijf in het Sofitel Legend The Grand kan zijn? Een poosje geleden verbleef een van onze schrijvers in het Sofitel. Hier lees je de review.

In 2018 werd het hotel verkozen tot beste hotel van Nederland. In hetzelfde jaar werd restaurant Bridge verbouwd. Je kunt er verblijven in een van de 179 kamers of 52 suites. Een overnachting boeken kan gemakkelijk via de website van ALL Accor. Heb je een account bij ALL, dan kun je ook statuspunten, nachten en rewardpunten sparen.

Winnen, winnen, winnen

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum komt Sofitel Legend The Grand met een mooie winactie. Elke dag kun je via een speciale website meedoen door aan een ‘rad’ te draaien. De actie loopt tot 30 september (2023?), de gehele voorwaarden kun je hier lezen. Er zijn 10 verschillende prijzen te winnen. Zo kun je bijvoorbeeld een afternoon tea voor twee of een overnachting voor twee in een luxury room. Om deel te nemen hoef je alleen je naam en mailadres in te voeren. Eenvoudig dus om kans te maken op mooie prijzen!

Draai aan het Sofitelrad via deze website.

Laat het natuurlijk even weten als je iets hebt gewonnen. We zijn benieuwd.

Bron en beeldmateriaal: Sofitel Legend The Grand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *