Ontvang een verrassing bij Kimpton Hotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Kimpton is onderdeel van de IHG groep, waardoor je hier ook gebruik kunt maken van het IHG loyaliteitsprogramma. De meeste hotels bevinden zich in de Verenigde Staten, maar wereldwijd zijn er ook een aantal te vinden. In Nederland kun je bijvoorbeeld verblijven bij het Kimpton De Witt hotel in Amsterdam.

Kimpton Hotel Social Password

Het Kimpton Social Password is een code die je kunt gebruiken als je in een Kimpton hotel overnacht. Deze code vind je vaak via het social media kanaal van de hotelketen. Als je de code noemt tijdens het inchecken krijg je een leuke extra tijdens je verblijf.

Wat je precies krijgt als je de code noemt is verschillend per hotel. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een gratis upgrade, een voucher voor een drankje aan de bar of een gratis ontbijt. Mocht je binnenkort in een van de hotels overnachten dan kun je gemakkelijk profiteren van deze promotie.

Het nieuwe Social Password is ‘Road Trip’. Dit kun je benoemen tijdens het inchecken. Deze codes verschillen om de zoveel tijd dus het is goed om dit vooraf te controleren. Dit kun je bijvoorbeeld doen via het Twitter account van de hotelketen.

Hotel Kimpton Da An Guestroom
Hotel Kimpton Da An Guestroom

Afbeeldingen ©IHG/Kimpton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *