Dit is het Social Password voor de zomer bij Kimpton1 min leestijd

Kimpton-Aysla-Mallorca--Guestroom-Carousel-Image-1

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met het Kimpton Social Password krijg je deze zomer tijdens het inchecken een leuke verrassing. De Kimpton hotels zijn ook onderdeel van IHG One Rewards. Je kunt bijvoorbeeld verblijven bij het Kimpton Angler’s Hotel Miami Beach.

Kimpton Hotel Social Password

Het Kimpton Social Password kun je gebruiken als je bij een Kimpton hotel overnacht. Het wachtwoord kun je vaak vinden via de social media van de hotelketen. Als je het wachtwoord noemt tijdens het inchecken, dan ontvang je een verrassing.

Wat je precies ontvangt hangt af van het hotel. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een gratis upgrade, een voucher voor een drankje of gratis ontbijt. Sommige hotels werken ook met een rad waarmee je diverse prijzen kunt winnen.

King Executive kamer in het Kimpton De Witt Hotel in Amsterdam (Bron: Kimpton Hotels) Kimpton social password zomer

Het nieuwe Kimpton Social Password voor deze zomer is Good for the Sol. Dit kun je gebruiken voor verblijven tussen 24 mei en 2 september 2024. Vaak komt er daarna weer een nieuw wachtwoord beschikbaar, maar dat is geen garantie. Je kunt hiervoor het beste de social media kanalen in de gaten houden.

Tot en met 31 mei heeft IHG One Rewards ook en promotie lopen waarmee je 2.000 bonuspunten kunt verdienen. Deze extra punten ontvang je voor elke twee nachten. Het registreren voor deze promotie is noodzakelijk.

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *