Sneller naar een hoger niveau met Avis Preferred2 min leestijd

Vrouw in huurauto (Bron: Avis)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Avis heeft een tijdelijke promotie waarbij je sneller een hoger deelnemersniveau van Avis Preferred kunt bereiken. De uitgegeven euro’s worden namelijk tijdelijk verdubbeld. Met een hoger niveau krijg je allerlei kortingen en handige privileges.

Avis Preferred

Het loyaliteitsprogramma van Avis heet Avis Preferred. Als je vaker een auto huurt bij Avis dan kan het lonen om lid te worden. Zo krijg je bijvoorbeeld na twee keer huren een voucher van € 15 voor een volgende reservering. En na drie keer huren krijg je zelfs een voucher voor een gratis weekendhuur. Deelname aan Avis Preferred is overigens gratis.

Het Avis Preferred programma kent drie deelnemersniveau’s. Naast het instapniveau is er Avis Preferred Plus en Avis President’s Club. Je wordt Preferred Plus deelnemer na minimaal vijf keer huren (besteed € 1.000) in een jaar. Je komt in de President’s Club door minimaal tien keer te huren (besteed € 2.000) in een jaar.

Met Preferred Plus profiteer je van voorrang bij beschikbaarheid, een gratis extra bestuurder en indien beschikbaar een voertuigupgrade. De President’s Club geeft echter een gegarandeerde upgrade op treinstations en luchthavens. Je krijgt zelfs een ‘dubbele’ upgrade in het weekend, maar die is dan wel weer afhankelijk van beschikbaarheid. Voor alle Avis Preferred deelnemers is er een speciale klantenservice.

Avis heeft ook een eigen app (Bron: Avis)
Avis heeft ook een eigen app (Bron: Avis)

Promotie

Met de huidige promotie wordt het uitgegeven bedrag per huur, dat mede je niveau bepaalt, verdubbeld. Dat betekent dat je dus tweemaal zo snel een hoger niveau kunt behalen. De verdubbeling geldt voor huurauto’s die gereserveerd zijn vóór 30 juni 2021 (en opgehaald vóór 30 september 2021). De actie geldt voor zowel huur in Nederland als in het buitenland. Je moet als lid zijn ingelogd op de website om in aanmerking te komen voor deze promotie. Alle voorwaarden lees je op de website van Avis.

Flying Blue

Deelnemers van loyaliteitsprogramma Flying Blue kunnen afhankelijk van hun status ook profiteren van extra voordelen. Zo krijg je bijvoorbeeld een bonus tot 900 Flying Blue miles als je via de website een auto huurt bij Avis. Daarnaast krijg je tot 15% korting op de huurprijs. Alle voorwaarden lees je op de speciale website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *