Singapore Airlines Spontaneous Escapes December 20222 min leestijd

Singapore Airlines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Singapore Airlines Spontaneous Escapes kun je dit keer een stuk goedkoper vliegen vanuit Europa naar New York. Daarnaast kun je ook vanuit Singapore voor een lagere prijs richting andere bestemmingen zoals de Verenigde Staten of binnen Azië. De Spontaneous Escapes zijn award tickets met een hoge korting, die je kunt boeken met het loyaliteitsprogramma KrisFlyer van Singapore Airlines.

Singapore Airlines goedkopere award tickets

De bestemmingen tijdens de Singapore Airlines Spontaneous Escapes van deze maand zijn te boeken tot eind december. Je kunt vliegen in januari 2023.

Deze maand kun je bijvoorbeeld een award ticket boeken tussen Frankfurt en New York JFK. Voor een enkele reis in Economy Class ben je dan 17.500 miles kwijt. Een reis in Business Class kost 56.700 miles en een reis in Premium Economy kost je 36.400 miles.

Soms is het ook mogelijk om van Europa naar Singapore te reizen met een mooie korting, maar dat is deze maand helaas niet mogelijk. Wel kun je bijvoorbeeld binnen Azië goedkoper reizen naar Singapore. Tijdens bepaalde dagen is het echter niet mogelijk om tegen een goedkoper tarief te boeken, met name tijdens de eerste week van januari.

Je kunt alle bestemmingen op deze website van Krisflyer bekijken. Heb je net te weinig punten voor je award ticket? Je kunt met de reguliere American Express kaart je Membership Rewards laten overboeken naar Krisflyer. Dit neemt wel een aantal dagen in beslag, dus mocht je hier gebruik van willen maken dan moet je dit tijdig doen. Je kunt deze miles overboeken in een 5=4 ratio, waarbij je dus 5 Membership Rewards kunt overzetten naar 4 Krisflyer punten.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes

Krisflyer Spontaneous Escapes boeken

Je kunt deze vluchten als volgt boeken:

  1. Ga naar de Singapore Airlines website en log in met jouw KrisFlyer gegevens.
  2. Ga naar ‘Book a Flight’ op jouw dashboard
  3. Klik op ‘Redeem flights’ en vul de gegevens in van de vlucht/bestemming die je wilt boeken
  4. De korting wordt weergegeven op het boekingsoverzicht nadat je de vluchten geselecteerd hebt.

Het bedrag aan belastingen en toeslagen is minimaal, waardoor deze goedkopere award tickets een mooie optie kunnen zijn als je binnenkort wil reizen.

Premium Economy in de A350-900ULR (Bron: Singapore Airlines)

Afbeeldingen ©SingaporeAirlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *