Sheraton Hua Hin Resort & Spa

Sheraton Hua Hin Resort & Spa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een paar dagen genieten en relaxen in het Sheraton Hua Hin Resort & Spa, is er een betere manier om je reis door Thailand af te sluiten?

Na een trip van een kleine drie weken, eindigde ik mijn reis door het land van de glimlach in het Sheraton Hua Hin Resort & Spa, heerlijk!

Sheraton Hua Hin Resort & SpaSheraton Hua Hin Resort & Spa

Zodra de taxichauffeur het terrein op rijdt, snelt de bellboy zich al naar mijn portier. “Sawadee Krap Madame.” De bagage verruilt razendsnel de muffe kofferbak voor een glimmend karretje. Bij het inchecken staat een dame met een verkoelend drankje en een vochtig lapje reeds te wachten. De incheckprocedure verloop snel en soepel in de prachige ronde lobby van het hotel.

Door de enorme tuin, met dito zwembad begeef ik me naar de kamer met gardenview. Ik had ook kunnen kiezen voor een poolroom, met direct toegang tot het zwembad, maar de kamer aan de tuinzijde was toch net iets fijner geprijsd.

Sheraton Hua Hin Resort & Spa Sheraton Hua Hin Resort & Spa Sheraton Hua Hin Resort & SpaDe kamer ligt op de eerste, van twee verdiepingen. Het Sheraton Hua Hin Resort & Spa is een van de weinige resorts in Hua Hin en Cha Am die niet als torenflat opgetrokken is en dat is wat mij betreft een pluspunt.

Uit praktisch oogpunt liggen er tegels op de vloer, wel zo handig in een strandhotel. De badkamer is ruim en heeft een aparte douche en ligbad. Het panel tussen het slaapgedeelte en de badkamer kan opgengeschoven worden en zo kun je vanuit bad je kamer in kijken. Aangrenzend aan de slaapkamer met zithoek, ligt mijn eigen balkon, inclusief droogrek, strandstoelen en tuintafel.

De kamer met airconditioning, heeft tot mijn beschikking: koffie- en theefaciliteiten, een 32-inch flatscreen-tv, badjassen maar, helaas, geen WiFi in de kamer.

 

Sheraton Hua Hin Resort & Spa Sheraton Hua Hin Resort & SpaHet absolute toppunt van relaxen in Sheraton Hua Hin Resort & Spa? Het zwembad. Het maakt niet uit waar je neerstrijkt in de weelderige tuin van het resort, het immens grote lagune zwembad. Ik heb de tijd niet opgenomen, maar ik schat dat ik er toch zeker een kwartier over deed om een rondje te zwemmen in deze enorme bak met water.

Zwem je liever in zout water in plaats van chloor water, dat kan ook. Het resort beschikt over een eigen stuk strand. Het is maar een smalle strook zand, persoonlijk vond ik het niet echt de moeite waard om daarvoor zand tussen m’n tenen te krijgen.

 

Sheraton Hua Hin Resort & Spa

Op verschillende plekken op het terrein kun je de inwendige mens verwennen. Ik nuttigde elke ochtend het onbijt in The Deck. Een restaurant dat je de keuze geeft binnen of buiten je ontbijt te nuttigen. Van gebakken eieren, tot gebakken noodles van cornflakes tot pad thai, u vraagt wij serveren, lijkt het credo bij het personeel van het Sheraton Hua Hin Resort & Spa.

Voor de lunch werd al snel Salas Pool Restaurant een favoriet. Gelegen in het midden van het resort, langs alle kanten door het zwembad omringd. Een plek voor pizza’s en pasta’s om je vingers bij op te eten. Maar als echte Asiaholic gaat mijn hart sneller kloppen van de lokale keuken. ’s Avonds schoof ik dan ook maar al te graag aan bij het Luna Lanai restaurant. Met uitzicht op de ondergaande zon, boven de Thaise golf, is voor mij op en top geluk. Voor een cocktail met WiFi vond ik het heerlijk om een paar uurtjes te spenderen bij  Sundara vlakbij de lobby. Het enige restaurant waar ik niet gegeten heb is InAzia dat vond ik persoonlijk iets te gekleed, iets waar ik deze reis geen gepast tenue voor in mijn tas had zitten.

Voor sportieve ontspanning kun je eventueel nog terecht op de tennisbanen of in de goed uitgeruste fitnessruimte, ik maakte er geen gebruik van. Daarnaast is er op het resort een spa, maar deze was op het moment dat ik er een bezoek aan wilde brengen, reeds volgeboekt.

Plannen om een dagje naar Hua Hin te gaan of de omgeving te bezoeken had ik wel, maar uiteindelijk verliet ik het terrein van het resort niet. Ik genoot van alle facetten die het Sheraton Hua Hin Resort & Spa mij bood. Genieten met een grote G.

Overzicht

Publicatie Datum

11 October 2012

Voordelen

Grote kamer

Groot, zeer groot zwembad

Diversiteit aan restaurants

Nadelen

Klein strand

geen WiFi op de kamer

Kamer

Voorzieningen

Service

Value

Algemene Waardering

Conclusie

Wil je jezelf onderdompelen in fijn hotel aan de Thaise kust? Sheraton Hua Hin Resort & Spa is the place to be. Relax in en rond het grote lagune zwembad en geniet van lekker eten in de vele restaurants.

4.6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *