Scoot van Berlijn naar Singapore

Scoot

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De low-cost maatschappij Scoot begint op 20 juni met vluchten tussen Berlijn Tegel en Singapore. De Duitse hoofdstad is de tweede bestemming in Europa van de airline die onder de Singapore Airlines Group valt. De vlucht wordt 4 maal per week, op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag, uitgevoerd met een Boeing 787 Dreamliner. Aan boord zijn er twee cabineklassen: Economy en ScootBiz. In de laatstgenoemde klasse hebben passagiers 38 inch beenruimte, 30 kg bagagevrijdom en eten en drinken. Voor Economy passagiers die meer ruimte willen, is er ScootinSilence met extra beenruimte. De 787 biedt verder wifi, USB-ports en het ScooTV entertainmentsysteem.

Scoot

Tarieven

Tarieven van Berlijn naar Singapore met Scoot starten bij €189 enkele reis in Economy en bij €599 in ScootBiz. De maatschappij biedt ook transfer vluchten aan naar bestemmingen binnen Azië en Australië. Zo worden prijzen van €279 enkele reis naar Sydney geadverteerd en zelfs €239 naar Perth. Naar Bangkok kost een enkele reis bijvoorbeeld €239 en naar Kuala Lumpur €209.

Voor deze tarieven kan je natuurlijk niet heel veel verwachten, dus houd rekening met bijkomende kosten. Ook zou een reis naar Australië in volledige low-cost flink afzien zijn, maar intercontinentale low-cost naar Azië kan goed zijn voor de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *