SAS Scandinavian Airlines zet meer vluchten in naar Schiphol1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

SAS Scandinavian Airlines vliegt vanaf de aankomende winterdienstregeling vaker naar Amsterdam Schiphol Airport. Ook Cathay Pacific, Austrian Airlines, LOT en Qatar Airways komen vaker naar Schiphol deze winter.

SAS Scandinavian Airlines naar Oslo, Stockholm en Kopenhagen

SAS voert deze winter drie vluchten per dag uit tussen Stockholm en Amsterdam Schiphol. Deze vluchten worden uitgevoerd met diverse toestellen en ingehuurde luchtvaartmaatschappijen. Zo zal er regelmatig een toestel ingezet worden van Cityjet, airBaltic of Xfly.

De luchtvaartmaatschappij heeft ook een verbinding tussen Amsterdam Schiphol en Kopenhagen. Op die route zijn er van maandag tot en met vrijdag vijf vluchten per dag. De frequentie op zaterdag is verhoogd naar drie vluchten per dag. Elke zondag zijn er vier vluchten tussen Kopenhagen en Schiphol.

De derde verbinding van de luchtvaartmaatschappij is tussen Amsterdam Schiphol en Oslo. Op deze route zijn er twee vluchten per dag. Op zaterdag is er één vlucht.

Naar Stockholm, Oslo en Kopenhagen vliegt KLM ook meerdere keren per dag vanaf Amsterdam Schiphol. Deze winterdienstregeling vliegt KLM naar 92 Europese bestemmingen.

Veel stakingen bij SAS

Eerder dit jaar werd er nog behoorlijk veel gestaakt bij SAS. De luchtvaartmaatschappij heeft hier nog steeds last van en heeft een  Chapter 11 procedure aangevraagd. De luchtvaartmaatschappij wil hierdoor een reorganisatie doorvoeren om er financieel beter voor te staan. Afgelopen zomer heeft de luchtvaartmaatschappij een e-mail verzonden waarin staat dat dit geen impact zal hebben voor de reizigers. Leden van het Eurobonus loyaliteitsprogramma kunnen ook nog steeds gebruik maken van alle voordelen van het programma.

 

SAS, Airbus, A321

Afbeeldingen ©SAS&Copenhagen Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *