SAS Elite status na 1 retourtje

Eurobonus kaarten

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een wel hele snelle manier om Star Alliance Gold status te bemachtingen! SAS (Scandinavian Airline System) is hard bezig haar nieuwe 6-keer-per-week (niet op zaterdag) route tussen Stavanger, Noorwegen en Houston, Texas te promoten. Deze vlucht is erg gefocused op de olie industrie in beide steden. De route start op 20 augustus. Vlieg je tussen 20 augustus en 31 oktober op deze route, dan krijg je na één retourvlucht gelijk SAS Eurobonus Gold status! Maak je in die periode twee retourvluchten dan krijg je zelfs Eurobonus Diamond status! Dat is het hoogst haalbare niveau waar normaal 100 vluchten of 100.000 punten voor nodig zijn. Beide niveaus zijn binnen Star Alliance Gold status, dus je kan bij meerdere airlines gebruik maken van priority services en loungetoegang. Haal je de Diamond status, dan mag je zelfs nog een Eurobonus Gold card weggeven aan iemand van jouw keuze!

Er is wel een ‘catch’. De vlucht wordt uitgevoerd door een Boeing 737 Business Jet van het Zwitserse Privatair. Het toestel is volledig uitgerust met Business Class stoelen (44 stuks) omdat het zo’n belangrijke businessroute is (KLM had eerst ook een route naar Houston met alleen WBC stoelen op een Privatair 737). Een stoel is dus niet echt goedkoop, ik zie alleen maar fares van €2767, maar waarschijnlijk hebben de meeste bedrijven op die route toch wel een contract.

Privatair BBJ
Privatair 737 Business Jet

 

SAS Business Class
Ondanks dat het een geleased toestel is, vind je zoals gebruikelijk wel het eigen hard product van de airline

Vind je de aanbieding de moeite waard (of werk je in de petroleum en moet je toevallig toch die route vliegen) dan dien je je Eurobonus nummer wel te registreren, op flysas.com/texas (klik),. Registreren kan ook bij het aanmelden voor Eurobonus als je nog geen lid bent. Gebruik dan de code ‘TEXAS’ in het promotieveld. Registreren voor de promo kan tot 28 augustus.

En natuurlijk nog even de voorwaarden:

  • Signup between August 14 – 28, 2014
  • Fly between August 20 – October 31, 2014
  • Valid in all booking classes, except R
  • Valid on roundtrips on SK 951/952
  • Your new card will arrive 10-14 days after completed round-trip/s
  • EuroBonus general conditions apply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *