Sale bij Transavia: korting op vliegtickets en pakketreizen2 min leestijd

Toestel van Transavia op de luchthaven van Rotterdam The Hague (Bron: Rotterdam The Hague Airport)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia heeft een sale met kortingen op diverse zonbestemmingen. Deze keer zijn tickets te vinden vanaf € 25 voor een enkele reis. Maar je krijgt ook € 50 extra korting op een pakketreis. Stedentrips en wintersportbestemingen zijn ook voordeliger te boeken vanaf een kleine € 40.

Samen UIT mét korting

Onder de noemer ‘Samen UIT mét korting’ biedt Transavia op het moment vliegtickets aan met een mooie korting. Met ‘Samen UIT’ stelt de low cost carrier dat men meer tijd met elkaar moet doorbrengen zonder schermpjes, WiFi en andere afleidingen. En er is natuurlijk geen betere manier om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen dan een paar dagen er tussenuit.

Transavia biedt diverse bestemmingen aan vanaf € 25 per persoon op basis van een enkele reis. Afhankelijk van de bestemming loopt de prijs op. Onder de € 30 vlieg je naar Barcelona, Faro, Kopenhagen en Alicante. Lissabon en Malaga zijn beschikbaar vanaf respectievelijk € 33 en € 34. Voor zo’n € 10 meer vlieg je ook naar Kreta (Heraklion) en Girona. Liever op wintersport? Dan vlieg je voor € 38 naar Genève, Grenoble, Innsbruck en Salzburg. Meer bestemmingen zijn te vinden op de website. Op het moment is nog meer dan voldoende beschikbaarheid tot en met mei 2022.

KLM heeft op het moment ook een promotie waarbij je korting kun krijgen op World Business Class bestemmingen. Je vliegt al vanaf € 1.265 in Business Class. Je leest er hier alles over.

Voor alle bestemmingen vlieg je vanuit Schiphol, Rotterdam/The Hague Airport of Eindhoven Airport. Sommige bestemmingen zijn beschikbaar vanaf meerdere luchthavens.

Bij elk ticket is handbagage en een accessoire begrepen. Ruimbagage is mogelijk tegen bijbetaling van € 25. Je kiest dan voor het Plus of Max pakket. Ook spaar je afhankelijk van het pakket en je Flying Blue status tot 1.000 miles per enkele reis en 8 XP.

Boeing 737 toestellen van Transavia op de luchthaven (Bron: Transavia)
Boeing 737 toestellen van Transavia op de luchthaven (Bron: Transavia)

Transavia Holidays

Boek je liever een vlucht en een hotel in een keer? Dan is Transavia Holidays een uitkomst. Met deze promotie geeft de zusteronderneming van KLM een korting van € 50 op elke pakketreis. Last minutes zijn beschikbaar vanaf € 104 per persoon. Daar komen mogelijk nog wel kosten overheen.

Nu Boeing 737, straks Airbus A320neo

Transavia vliegt met een vloot van Boeing 737-700 en -800 toestellen. Elk vliegtuig beschikt over 189 stoelen in Economy Class. De vloot van Air France-KLM wordt echter in de toekomst aangepakt. Dat betekent ook voor Transavia een vernieuwing van de vloot. De verouderde Boeings zullen vervangen worden door nieuwe Airbus A320neo vliegtuigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *