IHG Rewards 2022 promotie: dubbele punten1 min leestijd

IHG hotel merk voco vestigt voor het eerst in Parijs, Frankrijk.

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De internationale hotelketen IHG komt met een nieuwe promotie waarbij je dubbele punten kunt verzamelen. Om gebruik te maken van deze promotie is het noodzakelijk om je te registeren. Je kunt dit via deze pagina doen.

Wereldwijde promotie IHG: dubbele punten

De promotie is geldig voor verblijven tussen 1 februari en 31 maart 2022. Het registreren voor deze promotie is noodzakelijk. Alle gemaakte boekingen komen in aanmerking voor de promotie, mits de overnachting minimaal 30 USD kost.

Heb je geen status binnen dit loyaliteitsprogramma, dan ontvang je 10 punten per USD. Voor een overnachting van $100 ontvang je dus 1.000 basis punten. Met deze promotie ontvang je er 1.000 extra, voor een totaal van 2.000 punten.

Tijdens deze promotie is er geen maximaal aantal bonus punten dat je kunt verzamelen. Alle voorwaarden van de promotie kun je op deze pagina vinden.

Nieuwe statussen in 2022

IHG Rewards past vanaf maart 2022 o.a. de statussen aan in het loyaliteitsprogramma. Zo komt er een nieuwe extra Silver Elite status en wordt de Spire Elite status vervangen door Diamond Elite. Het aantal nachten dat je moet verblijven om een status te behalen gaat voor sommige niveau’s omlaag, maar daarvoor in de plaats moet je wel meer punten verzamelen om een status te halen.  Alle veranderingen voor 2022 kun je in dit artikel op InsideFlyer vinden.

IHG hotelkamer Intercontinental Barcelona

Afbeeldingen ©IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *