Ryanair start nieuwe route van Brussel naar Amman2 min leestijd

Review Ryanair Boeing 737 MAX Economy FR5891 Eindhoven Krakau

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Britse low cost carrier Ryanair kondigt aan de komende winterdienstregeling met een nieuwe route tussen Brussel en Amman te zullen starten. Verder wordt Amman straks ook verbonden met Madrid, Marseille en Pisa. Daarmee breidt Ryanair het aanbod naar Jordanië flink uit. Een enkele reis start al vanaf € 29,99 per ticket.

Winterdienstregeling

Alhoewel het in veel Europese landen nog hoog zomer is druppelen er alweer allerlei wetenswaardigheden over de winterdienstregeling binnen. Een interessante nieuwe toevoeging voor Ryanair is de route tussen Brussel en Amman. De samenwerking tussen de prijsstunter en het land Jordanië startte zo’n 5 jaar geleden. Inmiddels zijn er ruim 1,7 miljoen reizigers die van/naar Jordanië met Ryanair hebben gereisd.

Naast Brussel krijgt Amman straks ook een non-stop verbinding met Madrid, Marseille en Pisa. In totaal gaat het om een netwerk van 25 bestemmingen en 100 wekelijkse vluchten van/naar Amman en Aqaba. Ryanair stelt dat dit een werkgelegenheid van meer dan 500 banen oplevert. Het aantal vluchten is zelfs 30% hoger dan de vorige winterdienstregeling.

Benieuwd naar onze ervaringen met low cost carrier Ryanair? Check dan de review van de Ryanair vlucht van Eindhoven naar Krakow in de Boeing 737 MAX 8. Voor een nog beter beeld kun je ook de YouTube video bekijken de we hebben gemaakt over deze vlucht.

Review Ryanair Boeing 737 MAX Economy FR5891 Eindhoven Krakau

Goedkope vliegtickets

De tickets zijn nu al beschikbaar via de website van Ryanair. Een enkele reis start vanaf € 29,99 voor reizen tot en met april 2024. Let erop dat Ryanair strenge boekings- en bagagevoorwaarden hanteert. Voor elke optie dien je bij te betalen, hierdoor kunnen de kosten flink oplopen.

Transavia en easyJet vliegen ook direct vanuit Schiphol naar twee bestemmingen in Jordanië. Transavia vliegt tot 5 keer per week en easyJet tot 2 keer per week. Vanuit Brussel vliegt alleen Royal Jordanian tot 3 keer per week non-stop tussen België en Jordanië.

Bron foto’s: InsideFlyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *