Garuda Indonesia deze winter ook vaker naar Amsterdam1 min leestijd

Boeing 777-300ER van Garuda Indonesia (Bron: Garuda Indonesia / Facebook)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Garuda Indonesia voegt een extra wekelijkse vlucht toe op de route tussen Amsterdam Airport Schiphol en Jakarta. Op dit moment vliegt de luchtvaartmaatschappij ook twee keer per week naar Amsterdam.

Garuda Indonesia twee keer per week naar Amsterdam

Vanaf zondag 3 december zal Garuda Indonesia ook twee keer per week gaan vliegen in de winter. Tussen 29 oktober en 2 december 2023 is er maar een vlucht per week.

De vlucht vertrekt uit Amsterdam op maandag om 14.35 uur. Deze vlucht komt de volgende dag om 10.25 uur aan in Jakarta. Op zaterdag vertrekt het toestel om 11.05 uur vanaf Amsterdam en komt de volgende dag om 06.55 uur aan in Jakarta. De vluchtduur bedraagt ongeveer 13 uur en 50 minuten vanuit Amsterdam en 14 uur en 35 minuten vanuit Jakarta.

De Business Class cabine aan boord van de Boeing 777 van Garuda Indonesia (Bron: Garuda Indonesia)

Op alle vluchten tussen Amsterdam Airport Schiphol en Jakarta zet de luchtvaartmaatschappij een Boeing 777-300ER in. Dit toestel heeft een Economy, Business en First Class cabine aan boord. De Business Class stoelen staan in een 1-2-1 opstelling in deze cabine. Op deze route is ook partner KLM actief, maar deze luchtvaartmaatschappij heeft geen First Class cabine aan boord. Daarentegen kun je met KLM binnenkort in Premium Comfort vliegen naar Jakarta.

In de zomerdienstregeling van 2024 zal de luchtvaartmaatschappij twee keer per week blijven vliegen op de route tussen Nederland en Indonesië. In de zomer vertrekken de vluchten op maandag en zaterdag om 12.05 uur uit Amsterdam en komen de volgende dag om 06.55 uur lokale tijd aan in Jakarta. De vluchten vertrekken op donderdag en zondag om 22.30 uur uit Jakarta en komen de volgende dag om 07.50 uur aan in Amsterdam.

Afbeeldingen ©GarudaIndonesia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *