KLM zet tweede Boeing 777-300ER in met nieuwe cabines aan boord2 min leestijd

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200 Air France korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM zet nu ook een tweede Boeing 777-300ER in met de nieuwe World Business Class en Premium Comfort cabines aan boord. Het eerste omgebouwde toestel vliegt nu al een paar weken rond.

KLM zet tweede Boeing 777-300ER in met nieuwe World Business Class & Comfort Class

Het eerste KLM toestel dat voorzien is van de nieuwe cabines is de Orange Pride met registratie PH-BVA. Dit toestel vliegt regelmatig tussen Amsterdam Airport Schiphol en Shanghai, maar kun je ook vinden op andere bestemmingen.

Het tweede toestel dat nu voorzien is van de nieuwe World Business Class en Comfort Class is het toestel met registratie PH-BVB. Het toestel is gisteren ingezet op de vluchten van en naar Atlanta. Voor vandaag staat er een vlucht naar Singapore op de planning. Zodra er meer toestellen zijn omgebouwd zal de luchtvaartmaatschappij de nieuwe cabines inzetten naar deze bestemmingen.

In de nieuwe Premium Comfort cabine hebben passagiers meer comfort ten opzichte van de passagiers in Economy Class. De stoelen zijn groter, er is meer beenruimte en de stoelen kunnen ook verder naar achteren versteld worden. De passagiers in de Premium Comfort cabine krijgen ook een uitgebreider menu en kunnen kiezen uit een speciale drankselectie. Er is ook een amenity kit beschikbaar.

Deze diashow vereist JavaScript.

In de nieuwe World Business Class aan boord van de Boeing 777-300ER staan Jamco Venture stoelen die gebaseerd zijn op de variant in de KLM Boeing 787 Dreamliners. Deze stoelen staan nu in een 1-2-1 opstelling waardoor iedere passagier in deze cabine direct toegang heeft tot het gangpad. Elke Business Class stoel is nu ook voorzien van een lichtgewicht schuifdeur, die eenvoudig geopend en gesloten kan worden voor extra privacy.

In de twee Boeing 777-300ER toestellen staan nu 35 stoelen in World Business Class, 24 in Premium Comfort en 322 in Economy Class. In Economy Class zijn er ook 56 stoelen beschikbaar voor Economy Comfort. Per vlucht kunnen er in totaal 381 passagiers mee. Dat zijn er 27 minder dan in de oude configuratie.

KLM nieuwe cabines World Business Class

 

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *