Hilton Honors update algemene voorwaarden2 min leestijd

executive lounge, hilton bali resort

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton Honors heeft besloten om een aantal wijzigingen door te voeren in de algemene voorwaarden. Deze wijzigingen zijn 16 augustus 2023 ingegaan. Vorige week maakte Hilton Honors nog de nieuwe promotie voor dit najaar bekend.

Hilton Honors update voorwaarden

De wijziging in de voorwaarden heeft met name betrekking op upgrades en het verdienen van punten op bijkomende uitgaven tijdens het verblijf. Tot 16 augustus maakte je als elitelid bijvoorbeeld kans op een upgrade bij de volgende merken: Embassy Suites™, Hilton Garden Inn®, Hampton by Hilton™, Tru by Hilton™, Homewood Suites by Hilton®, Home2 Suites by Hilton®, Hilton Grand Vacations® en Motto by Hilton®. Dit is vanaf 16 augustus ongewijzigd gebleven. Echter is dit uitgebreid met een merk. Vanaf 16 augustus maakt je bij Spark by Hilton hotels als elitelid namelijk ook kans op een upgrade. Je kunt de algemene voorwaarden via deze link bekijken.

Ook in het verdienen van punten op bijkomende uitgaven is er iets gewijzigd in de algemene voorwaarden. Met bijkomende uitgaven moet je denken aan bijvoorbeeld eten en drinken tijdens het verblijf. Tot 16 augustus verdiende je punten op deze uitgaven in de volgende hotels: Waldorf Astoria® Hotels and Resorts, LXR Hotels & Resorts, Conrad® Hotels and Resorts, Canopy™ by Hilton, Signia by Hilton, Hilton®, Curio Collection by Hilton™, DoubleTree by Hilton™, Tapestry Collection by Hilton™, Embassy Suites®, Motto by Hilton™ en Hilton Garden Inn® hotels. Ook op verblijven die (deels) betaald zijn met punten geldt deze regel. In de nieuwe voorwaarden geeft Hilton Honors aan dat elk merk binnen het programma in aanmerking komt om punten te verdienen op bijkomende uitgaven. Hilton laat gek genoeg wel weten dat de aankoop in aanmerking moet komen om punten te verdienen. Wat hier precies mee bedoelt wordt is nog onduidelijk.

Hilton Vienna Danube Waterfront
Hilton Honors heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd in de algemene voorwaarden. (Foto: InsideFlyer – Goffe de Boer)

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Goffe de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *