Ryanair van Eindhoven naar Bologna

Ryanair

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ryanair gaat drie keer per week vliegen van Eindhoven Airport naar Bologna. Deze route zal uitgevoerd worden vanaf maart 2017 en is de eerste route die bekend is gemaakt van het zomer 2017 schema. Binnenkort zal het volledige schema gelanceerd worden met eventueel nog andere nieuwe routes.

Ryanair naar Bologna

De luchthaven van Bologna zal worden aangevlogen met een B737. Deze luchthaven is bijvoorbeeld ook bereikbaar met airberlin vanaf Düsseldorf, Air France vanaf Parijs, Brussels Airlines vanaf Brussel en KLM (Cityhopper) vanaf Amsterdam.

Yann Delomez, sales & marketing manager van Ryanair, zegt het volgende over deze nieuwe route naar Bologna:

“Ryanair is verheugd om een nieuwe route van Eindhoven naar Bologna aan te kondigen, dat in maart begint met een drie keer per week dienst, de eerste van onze zomer 2017 routes die aangekondigt is, met onze volledige schema die binnenkort zal worden onthuld. Eindhoven klanten en bezoekers kunnen zich verheugen op verdere verbeteringen in het kader van Ryanair’s “Always Getting Better” programma met meer nieuwe routes, nieuwe digitale mogelijkheden, nieuwe cabine interieurs en nog meer lage tarieven.

De toestellen van Ryanair krijgen een nieuw interieur, waar je hier meer over kunt lezen op Insideflyer. In het toestel zal gebruik gemaakt worden van rustige kleuren en led verlichting.

Ryanair in Nederland & grootste Internationale Luchtvaartmaatschappij

Ryanair heeft diverse routes vanaf Nederland. Vanaf Eindhoven kun je naar vele bestemmingen zoals Dublin, Lissabon of bijvoorbeeld Rome. De maatschappij vliegt ook vanaf Maastricht naar drie bestemmingen. Mocht je in het oosten van Nederland wonen, dan kun je ook gemakkelijk gebruik maken van de luchthaven in Düsseldorf.

In 2015 vervoerde Ryanair het grootse aantal internationale passagiers ter wereld. Dit is gemeten door IATA middels de World Airline Transport Statistics. De maatschappij vervoerde 101,4 miljoen internationale passagiers in 2015. De tweede maatschappij op deze lijst is easyJet, welke 40 miljoen internationale passagiers minder vervoerde over het gehele jaar. De derde op de lijst is Emirates met 51 miljoen internationale passagiers. Op plek vier staat Lufthansa met 47 miljoen internationale passagiers en op plek vijf British Airways met 37 miljoen internationale passagiers.

China Southern, Delta Air Lines, Southwest en American Airlines vervoerde in 2015 meer passagiers, maar een groot deel hiervan was nationaal. Om deze reden is Ryanair dan ook de grootste internationale luchtvaartmaatschappij ter wereld.

Ryanair vanaf Eindhoven naar Bologna
Routes vanaf Eindhoven

Wat vind jij van deze nieuwe route of wat zijn jouw ervaringen met Ryanair? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *