Goedkoop naar New York in november – Enkel vandaag nog te boeken!

goedkoop naar New York

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze deals willen we jullie absoluut niet onthouden! Het is mogelijk om goedkoop naar New York te vliegen in de maand november. Het betreft een specifiek periode, namelijk tussen 14 en 22 november. Je kan zowel vanuit Amsterdam als Brussel voor net onder de 400 euro een retour vlucht naar de Big Apple boeken. Het gaat om tickets in economy class.

Ik begon de zoektocht naar de tickets na het lezen van een aantal deals om Amerikaanse sites. Het betrof vluchten vanuit de VS naar Duitsland. Ik wilde te weten komen of het ook mogelijk was om goedkoop vanuit Europa naar de VS te vliegen. Na wat te spelen, kwam ik met het volgende op de proppen.

Stel ITA Matrix als volgt in voor de tickets naar New York:

goedkoop naar New York
Parameters voor ITA Matrix

Je kan “BRU” ook vervangen door “AMS” indien je vanaf Schiphol wenst te vertrekken. De data zou ik zo laten staan, want ik heb voorlopig nog geen andere periode gevonden waarin het mogelijk is om zo goedkoop richting New  York te vliegen.

Als de zoekresultaten te voorschijn komen dan zien we het volgende voor Brussel:

goedkoop naar New York
Resultaten voor vluchten vanuit Brussel

Vanuit AMS zijn er ook genoeg vluchten te vinden:

goedkoop naar New York
Aanbod van vluchten vanuit Amsterdam

Zoals je kan zien, zijn er legio mogelijkheden. Allerlei maatschappijen van de 3 grote allianties: OneWorld, SkyTeam en Star Alliance. Voor elk wat wils dus.

goedkoop naar New York
Voor de Delta liefhebbers onder ons
goedkoop naar New York
Een combinatie van British Airways en Iberia binnen Oneworld
goedkoop naar New York
Ook Star Alliance is vertegenwoordigd met rechtstreekse vluchten

Bij de vluchten vanuit Amsterdam moet je wel rekening houden met een overstap in Copenhagen.

goedkoop naar New York
Met SAS kan je vanuit Amsterdam vliegen

Zoals je kan zien in de onderstaande analyse van de ticketprijs, is de base fare ontzettend laag van deze tickets. De base fare bedraagt amper 9 euro! De rest van de prijs van het ticket wordt opgebouwd uit taksen en vooral brandstoftoeslag.

goedkoop naar New York
De breakdown van de fare

De tickets zijn te boeken via alle gekende OTA die het web rijk is. Hieronder een voorbeeld van Momondo.nl (klik) waarop de tickets zelfs nog iets goedkoper zijn.

goedkoop naar New York
Te boeken via bijvoorbeeld Momondo.nl

Let er wel op dat deze tickets enkel vandaag nog te boeken zijn! Ze moeten namelijk voor of ten laatste vandaag geboekt worden. Er is ook een minimum stay requirement en dat is dat je minimum 6 dagen moet verblijven.

Ben jij van plan om een ticket richting de Big Apple te boeken? Of heb je er misschien al eentje geboekt? Laat het ons dat zeker weten via het forum van Insideflyer.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *