NIEUW INTERIEUR IN TOESTELLEN VAN RYANAIR

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De meesten van jullie hebben vast wel eens met Ryanair gevlogen. Wat gelijk opvalt is het interieur van de Boeing 737 van Ryanair. De stoelen zijn deels fel geel evenals de overhead bins die ook nog eens vol met reclame zijn beplakt. Laten we het niet hebben over de beenruimte..

Interieur Ryanair
Het huidige interieur van Ryanair

Maar in maart 2015 was er al goed nieuws! Ryanair kondigde op haar 30e verjaardag aan dat ze het interieur van de vliegtuigen zou vernieuwen. Dit is één van de verbeterpunten van de campagne ‘always getting better’. In deze campagne heeft Ryanair aangekondigd 18 verbeteringspunten door te voeren van het garanderen van de laagste prijzen, een tweede stuk handbagage zonder extra kosten tot aan nieuwe stoelen met meer beenruimte.

Ryanair heeft op haar Twitter-account een foto geplaatst van het nieuwe interieur.

Tweet Ryanair
Tweet Ryanair

Wat gelijk opvalt is dat het interieur rustiger aandoet. De stoelen zijn vernieuwd met minder geel en er is meer beenruimte. Blauw heeft de overtoon. De overhead bins zijn wit en er is gebruik gemaakt van led verlichting. Het interieur is ingebouwd in de nieuwe 737-800 toestellen die deze maand worden geleverd. Ryanair is ook van plan de crew in een nieuw uniform te steken. De nieuwe uniformen, ontworpen door een jonge Europese designer, zullen later dit jaar bekend gemaakt worden met een fashion event in Europa.

Samengevat zouden volgens Kenny Jacobs – CMO van Ryanair – het nieuwe interieur, de nieuwe uniformen en de gezondere maaltijden aan boord zorgen voor een heel andere vluchtervaring voor klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *