Rixos Hotels onderdeel van Le Club AccorHotels1 min leestijd

Rixos The Palm Dubai

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Le Club AccorHotels heeft een nieuw merk dat onder het loyaliteitsprogramma valt; het Turkse Rixos Hotels. Leden van Le Club AccorHotels kunnen voortaan punten sparen en gebruiken bij Rixos hotels, en ook gebruik maken van de member rates. Silver, Gold en Platinum leden profiteren ook van elite voordelen. Rixos heeft voornamelijk luxe hotels en resorts in Turkije en Egypte, maar ook in Dubai. Op The Palm Jumeirah is een luxe resort terwijl er bij de Jumeirah Beach Residences onlangs een nieuw urban hotel is geopend. Zoals niet ongebruikelijk bij Turkse hotels wordt een service concept tot ultra all-inclusive aangeboden.

Rixos

Samenwerking bij Accor

De keten plant dit jaar nog openingen in Abu Dhabi en de Malediven. Onderdeel van de samenwerking tussen Accor en Rixos is ook de ‘reflagging’ van 5 stadshotels naar de Accor Group.

Accor nam 2 jaar geleden ook al de FHRI groep over, waarmee Fairmont, Raffles en Swissôtel onderdeel werden van het Franse concern. Vanaf juli dit jaar moeten deze hotels ook volledig geïntegreerd zijn binnen Le Club AccorHotels. Accor breidt wereldwijd dus flink uit; voornamelijk in het hoge/luxe segment. Zo wordt Le Club status erg waardevol voor verblijven van een simpel Ibis tot iconische hotels zoals Raffles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *