Review: Novotel Lissabon

Novotel Lisbon

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eerder kon je al een review lezen van het ibis Lissabon Jose de Malhoa hotel. Hoewel dat hotel prima in orde was, zag ik tijdens mijn verblijf dat  het Novotel Lisboa, dat op nog geen 20 m lopen aan de overkant van de straat was, maar €8 per nacht duurder was. Ik had een flexibel tarief bij het ibis dus kon mijn verblijf eerder afbreken. Bij Accor kwalificeer je niet voor elite status met verblijven, maar desondanks leek het me leuk voor nog een review om het Novotel uit te proberen.

Zoals gezegd was het Novotel bijna tegenover het ibis, aan de Avenida Jose de Malhoa in een noordelijke wijk van Lissabon. Helaas is dit niet heel centraal gelegen. De buitenkant van het hotel ziet er wat verouderd uit, maar binnen viel dat wel mee. Ik moest even wachten voor de incheck en eenmaal aan de beurt was het personeel niet zo enthousiast als bij het ibis. Ik kreeg ook niet proactief een drinkvoucher aangeboden en van een upgrade werd niet gerept. Voor één nacht maakte mij dat ook niet veel uit. Ik had een standaard kamer op de eerste verdieping gekregen.

Novotel Lisbon
Receptie en lobby

De kamer was erg ruim voor een standaard variant, met één comfortabel bed, een bank en een bureau met zitje. Er waren genoeg stopcontacten voorhanden. Helaas was het wel erg donker in de kamer. Er was een klein raam en de rest was muur.

Ook de badkamer was erg ruim, met een bad-douche combinatie en een apart hoekje met het toilet. Hier was wel een minibar en kluisje aanwezig. De wifi had een goede snelheid en was zonder registratie te gebruiken. Er was airconditioning in de kamer, maar ook in dit hotel werd het nooit echt koel.

Het hotel heeft op de benedenverdieping nog een gecombineerd restaurant/bar, een zwembad en een fitness.

Novotel Lisbon
Bar/restaurant

Overzicht

Voordelen

- Ruime kamers
- Comfortabel bed
- Goede wifi

Nadelen

- Locatie
- Geen proactieve Le Club Accor status erkenning

STERREN

SERVICE

KAMER

VOORZIENINGEN

LOCATIE

VALUE

Algemene Waardering

Conclusie

Prima, standaard Europees vier-sterren hotel met ruime en vrij moderne kamers. Ook hier is de locatie wel een minpunt. Voor de juiste prijs is het wel te overwegen voor een bezoek aan Lissabon.

3.5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *