Reis naar elk station in België voor €14,50 p.p. – handig voor KLM tickets vanaf ZWE1 min leestijd

NS International Trein

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu met NS International vanaf elk station in Nederland naar elk station in België reizen voor €14,50 per persoon in de tweede klas. Je moet tijdens deze We Love Belgie promotie wel reizen met minimaal 2 personen (of een veelvoud hiervan).

Deze tickets kun je bijvoorbeeld goed gebruiken als je een KLM ticket boekt vanaf Antwerpen. Het deel tussen Antwerpen en Amsterdam Schiphol reis je dan per trein, maar uiteraard moet je wel in Antwerpen opstappen. Meer informatie over hoe dit werkt kun je in dit artikel vinden.

We love Belgie -> reis vanaf €14,50 per persoon

Als je liever in de eerste klas wilt reizen, dan ben je €39,- voor twee personen kwijt voor een enkele reis. Voor een reis in de tweede klas is dit €29,- voor twee personen.

Je kunt deze tickets boeken tot en met 13 februari 2020. De reis kan plaatsvinden tussen 13 februari en 15 maart 2020. De aangepaste ticketprijzen komen automatisch naar voren als je zoekt voor tickets met 2, 4, 6 of 8 personen. Je kunt reizen op weekdagen na 9 uur en gedurende de hele dag op zaterdag en zondag. Het boeken van deze tickets kan op de website van NS International.

We Love Belgie promotie NS Hispeed

Afbeeldingen ©NS(International)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *