Registreer nu voor de Hilton Points Unlimited Promo

Hilton Gyeongju

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton heeft deze week details bekend gemaakt over de nieuwe Points Unlimited Promo waarvoor de registratie reeds is geopend. De huidige Double Rewards Promo loopt af op 31 december.

Nieuwe Hilton Points Unlimited Promo

Met de nieuwe Hilton Honors Points Unlimited Promo kun je met je hotelovernachting van 1 januari 2021 tot 2 mei 2021 een aantal bonuspunten verdienen.

  • Verdien 2.000 bonuspunten per verblijf
  • Verdien 5.000 extra bonuspunten na elke 5 nachten. Het maakt niet uit of dit 5 aaneengesloten nachten zijn in een hotel of in verschillende hotels

hilton, points unlimited

Registreren voor deze promo is verplicht en dit kun je doen via deze link. Ook awardnachten tellen mee voor deze promotie. In de meeste gevallen staan de bonuspunten een paar dagen na je verblijf bijgeschreven op je Hilton Honors account. Het kan echter 6 tot 8 weken duren in sommige gevallen. Voor de algemene voorwaarden van deze promotie kun je terecht op deze pagina.

Is dit een interessante promo?

Hilton Honors is tot nu toe steeds met goede acties en promo’s gekomen tijdens de epidemie. Zo verlengde Hilton diverse keren de geldigheid van de elitestatus en ook werden de elitestatus vereisten voor 2021 verlaagd. In tegentelling tot voorgaande promoties is deze wat teleurstellend. Slechts 2.000 bonuspunten per verblijf is namelijk niet veel, maar natuurlijk wel mooi meegenomen.

hilton, avu dhabi, grand capital
Verdien de komende maanden 2.000 extra punten op elk verblijf in een Hilton hotel. (foto: eigen werk)

Conclusie

Van 1 januari 2021 tot 2 mei 2021 kun je 2.000 bonuspunten verdienen met de nieuwe Hilton Points Unlimited Promo. Daarnaast verdien je nog eens 5.000 bonuspunten voor elke 5 nachten. Dit hoeven niet 5 aaneengesloten nachten te zijn in één hotel. In vergelijking met voorgaande acties en promoties is deze wat aan de magere kant. De promo is wel interessant voor de wat goedkopere hotels mocht je de komende maanden op reis zijn. Ook is deze promo interessant op awardverblijven, aangezien je toch nog punten verdient terwijl je voor je verblijf niets betaalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *