Qatar Airways Sale en Bonus Miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is sale bij Qatar Airways! Tot en met 24 april kun je profiteren van verlaagde tarieven in zowel Economy Class als Business Class. Vliegen kan zelfs tot en met 31 maart 2017. Kan je vooruit plannen dan is deze sale een mooie optie. Ook kan je naar een aantal nieuwe bestemmingen van Qatar, waaronder Krabi, Windhoek en Auckland, tegen actieprijzen.

Deals

Een selectie van aantrekkelijke tarieven:

  • Ras al Khaimah voor €360 retour in Economy. Deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten kent veel luxe resorts en is een alternatief voor het drukkere Dubai.
  • Dubai (DWC of DXB) €425 in Economy
  • Bangkok €495 in Economy of €1655 in Business
  • Bali €615 in Economy
  • Singapore en Kuala Lumpur €525
Qatar Airways Sale
Enkele sale bestemmingen

Dit zijn vanaf tarieven vanuit Amsterdam. Voor reizen na 30 juni is er een toeslag van 2-5%. Er geldt een minimumverblijf van 7 nachten in Azië en Afrika en 4 nachten in de Golf.

De volledige selectie kan je hier (klik) zien en boeken.

Bonus miles

Privilege Club leden die tijdens de Qatar Airways sale (dus tot en met 24 april!) boeken ontvangen 50% bonus miles in Economy of 100% bonus Qmiles in Economy Class. Ben je nog een Privilege Club lid en meld je je aan en boek je tijdens de sale? Vermeld dan de actiecode EUROPEAPR bij aanmelding. Hiermee krijg je 2000 bonus Qmiles voor je eerste vlucht met Qatar Airways!

Qatar Airways 777
Qatar zet nu een 777 in naar Amsterdam

Nieuwe kist

Houd er rekening mee dat Qatar Airways sinds een tijdje met de Boeing 777-300ER vliegt op Amsterdam in plaats van de Boeing 787 Dreamliner. In Economy Class heeft dit type een 3-4-3 indeling, in plaats van 3-3-3. Dit scheelt erg in stoelwijdte en comfort. In Business Class zijn de stoelen 2-2-2 opgesteld en het is niet de nieuwe stoel met 1-2-1 opstelling en directe toegang tot het gangpad zoals je misschien gewend bent uit de Dreamliner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *