Qatar Airways Sale: 2-voor-1 in Business Class!

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot en met 23 mei biedt Qatar Airways vroegboekvoordeel aan voor vluchten vanaf Amsterdam, zowel in Economy als Business Class. Reis je in Business Class met 2 personen of een meervoud daarvan? Dan profiteer je van uitzonderlijke 2-voor-1 tarieven! De reisperiode voor de Qatar Airways sale is van 1 september 2016 tot en met 15 mei volgend jaar.

Economy Class Aanbiedingen

Tarieven in Economy zijn al verkrijgbaar vanaf €355 naar Ras al Khaimah, een alternatief voor Dubai dat €55 duurder is. Vanaf €505 kan je naar Bangkok, naar Phuket vanaf €560. Zowel Kaapstad als Johannesburg zijn in de aanbieding vanaf €540. Hong Kong is ook flink in de aanbieding met €490. Er zijn nog veel meer bestemmingen beschikbaar in Azië, Australië & Nieuw Zeeland en Afrika. Kijk hiervoor zeker op de aanbiedingspagina (klik) .

Je reist vanaf Amsterdam wel met de Boeing 777-300ER die een 3-4-3 indeling heeft in Economy.

Qatar Airways 777
De 777 biedt niet Qatars beste onboard product

Business Class Aanbiedingen

In Business Class heeft Qatar speciale 2-voor-1 aanbiedingen; reis je met twee personen (volwassenen) of een meervoud daarvan dan krijg je toegang tot speciale tarieven die erg aantrekkelijk zijn! Bijvoorbeeld Dubai voor €1130 per persoon (probeer dan de nieuwe premium lounge!), Ras al Khaimah voor €1005, en Bangkok voor €1160. Hong Kong en Kaapstad vanaf zo’n €1370 en Bali vanaf €1450 per persoon. Meer bestemmingen en tarieven zijn te vinden op de actiepagina (klik) .

Reis je in Business Class vanaf Amsterdam, houd er dan wel rekening mee dat die vluchten tegenwoordig worden uitgevoerd met een Boeing 777-300ER. Deze heeft niet de nieuwe Business Class stoel in 1-2-1 opstelling die bijvoorbeeld op de 787 te vinden is.

Andere Voordelen

Naast de lagere tarieven profiteren passagiers die in de actieperiode boeken van 100% bonus miles in het Privilege Club programma van Qatar. Daarnaast doen alle passagiers automatisch mee met een loterij met speciale prijzen zoals Q-miles en korting op aankopen in de Qatar Duty Free boetiek.

Conclusie

Er zitten erg goede tarieven bij. Kan je zo vroeg boeken, dan zou ik zeker profiteren van deze aanbieding! Ook de 2-voor-1 tarieven in Business Class zijn aantrekkelijk. Vergeleken met de normale prijzen kun je nu relatief betaalbaar met veel extra comfort en voordelen in Business Class vliegen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *