Qatar Airways Qsuites – Op welke vluchten vind je ze?

Qatar Airways Qsuites

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In maart vorig jaar werden de Qatar Airways Qsuites voorgesteld aan het grote publiek. Op het eerste gezicht een ontzettend mooi produkt! We zijn nu bijna een jaar verder, maar ik heb er zelf nog nooit in gevlogen. Het wordt hoog tijd! Maar op welke vluchten zijn de Qsuites te vinden?

Qatar Airways Qsuites

Hoe kan je zien dat het desbetreffende toestel is voorzien van de nieuwe layout? Dat kan je gemakkelijk doen door de zogenaamde seatmap te raadplegen via Exertflyer.

qatar airways qsuites
Zoals je kan zien zit op dit vliegtuig de nieuwe layout

London

De beste gok om als Europeaan een zitje in de nieuwe business class van Qatar Airways te bemachtigen is via London Heathrow. Ofwel vlieg je vanaf London naar Doha, of omgekeerd. Het gaat om vluchten QR 7 en 8.

qatar airways qsuites

Parijs

Ook vanaf Parijs kun je met de nieuwe stoelenconfiguratie naar Doha vliegen. Het enige wat je dient te doen is checken om welke vluchten het gaat. Van of naar Charles De Gaulle gaat het om vluchten 41 en 42. Vlucht 40 vanaf Parijs is met de A380, ook een ontzettend mooi vliegtuig om in te zitten. Zeker als je first class vliegt!

qatar airways qsuites

New York

Voor frequente reizigers uit België en Nederland is New York iets minder voor de hand liggend. Maar misschien ben je een wereldreis aan het plannen die je wil boeken met AA miles? Dan zou dit wel eens een mooie redemption kunnen zijn. De Qsuites zijn te vinden op vluchten 701 en 702 tussen Doha en New York.

qatar airways qsuites

Washington

Een paar staten verder ligt Washington waar ook vluchten van Qatar Airways naar toe vliegen vanuit Doha. De nieuwe business class suites zijn aan boord te vinden van vluchten 707 en 708. Deze vluchten zijn pas gisteren van start gegaan!

qatar airways qsuites

Seoul

Vanaf 22 januari 2018 zullen de Qatar Airways Qsuites naar Zuid-Korea vliegen. Het land wordt hiermee de eerste bestemming in Azië waar QR naar toe vliegt met de nieuwe layout in business class. Het betreft vluchten 858 en 859 van en naar Seoul. Gezien de afstand is dit een mooie vlucht om het produkt uit te proberen. Je bent namelijk ongeveer 12 uur onderweg.

qatar airways qsuites

Er gaan geruchten dat ook vluchten naar Tokyo voorzien zullen worden van de Qsuites in de loop van dit jaar. Maar daar is nog geen zekerheid over. Andere mogelijke kandidaten zijn Los Angeles en Perth. Heeft iemand van jullie al eens in de Qsuites gevlogen? Hoe was jullie ervaring?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *