Qatar Airways Privilege Club verlengt geldigheid elite status1 min leestijd

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft deze week de geldigheid van (vervallen) tier statussen verlengd tot december 2022. Dit geldt ook voor statussen die verworven zijn doormiddel van een status match. In maart 2020 verlengde de maatschappij de geldigheid van elite status voor het eerst met 12 maanden.

Qatar Airways verlengt status

Je kunt de geldigheid van je elite status checken op de website van Qatar Airways of in de app. Ook kun je daar een digitale of fysieke kaart aanvragen. Als je elite status ondertussen al vervallen was is deze nu geldig tot december 2022. Dit geldt ook voor accounts die doormiddel van de status match in mei 2020 geüpgraded zijn. Aanvankelijk was je status 12 maanden lang geldig nadat deze is gematcht. Door de aanhoudende pandemie is dit dus verlengd tot december 2022.

Qatar Airways
Qatar Airways Privilege Club heeft de geldigheid van elite status verlengd tot december 2022.

Houd er wel rekening mee dat je QCredits in juni 2022 al vervallen. Deze kun je echter omzetten naar een voucher voor loungetoegang of upgrade op een vlucht. Deze upgrade is niet persoonsgebonden en je kunt al upgraden met 40 slechts credits.

Conclusie

Net als vele andere loyaliteitsprogramma’s heeft nu ook Qatar Airways Privilege Club de geldigheid van elite status weer verlengd. Deze is nu geldig tot december 2022 en dit geldt ook voor degenenen die in mei 2020 een status match hebben aangevraagd. Zorg er wel voor dat je je QCredits voor juni 2022 op een goede manier besteedt.

Uitgelichte afbeelding: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *