Qatar Airways Privilege Club ruilt Qcredits in voor Keys1 min leestijd

Qatar Airways, A350

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways Privilege Club heeft besloten om de Qcredits in te ruilen voor Keys. Het programma geeft aan dit te willen invoeren met een aantal nieuwe voordelen. Vorig jaar stapte Qatar Airways over naar Avios.

Qatar Airways ruilt Qcredits in voor Keys

Qatar Airways heeft onlangs een e-mail gestuurd naar al hun leden met het bericht dat het programma overstapt van Qcredits naar Keys. Alhoewel het programma aangeeft dat er een aantal voordelen bijkomen verandert er eigenlijk vrij weinig. Qcredits zijn zogeheten rewards die je verzamelt naargelang je meer vliegt. Zo kun je deze credits inzetten voor upgrades, awards en extra bagage. Ook kun je deze credits gebruiken voor het betalen voor loungetoegang. Deze credits zijn twee jaar geldig zolang je je elitestatus behoudt. Hoeveel credits je precies nodig hebt kun je berekenen met de Qcalculator. Met Keys krijg je als Privilege Club Gold of Platinum lid de mogelijkheid om deze credits in te zetten op awards naar mooie bestemmingen

Qatar Airways QSuite A350-1000
Qatar Airways ruilt Qcredits in voor Keys. (Foto: InsideFlyer)

Het lijkt erop dat Qatar Airways met deze overstap naar Keys op dezelfde lijn wil zitten als British Airways. Daar krijg je namelijk ook een aantal voordelen als Gold lid die je kunt gebruiken voor awards en upgrades. Dat is ook niet zo verwonderlijk aangezien Qatar Airways vorig jaar al is overgestapt naar Avios. Je kunt Avios trouwens ook overzetten tussen programma’s die Avios gebruiken. Meer informatie over de Keys kun je lezen op de website van Qatar Airways.

Uitgelichte afbeelding: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *