ibis budget Brazilië neemt voortaan deel aan ALL Accor2 min leestijd

Plan een duurzaam verblijf bij AccorHotels en verdien 500 Reward-punten bij ALL

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Verblijf je bij een hotel, dan kan het zijn dat je hierbij punten kunt sparen. Dit is afhankelijk of een hotel is aangesloten bij een hotel keten en/of een loyaliteitsprogramma. Mercure en Novotel vallen bijvoorbeeld onder het ALL Accor loyaliteitsprogramma. ibis Budget hotels zijn doorgaans uitgesloten om punten te sparen. Daar verandert voor de ibis Budget hotels in Brazilië nu iets in, want deze hotels nemen voortaan ook deel aan ALL Accor.

Loyaliteitsprogramma ALL

De meeste hotels van de AccorGroup zijn aangesloten bij het loyaliteitsprogramma ALL. Dit staat voor Accor Live Limitless en biedt reizigers tal van voordelen gedurende de reis. Hoe hoger je status, hoe meer voordelen het programma te bieden heeft. Je kunt bij ALL drie onderdelen sparen:

  • Nachten: elke in aanmerking komend verblijf levert je een nacht op. Hoe meer nachten, hoe hoger je status kan worden.
  • Statuspunten: elk in aanmerkend komend verblijf levert je een aantal statuspunten op. Hoe meer statuspunten, hoe hoger je status kan worden. Meer over statuspunten en hoeveel je er spaart kun je deze Accor-website teruglezen.
  • Rewardpunten: afhankelijk van het soort hotel en het tarief, spaar je een aantal rewardpunten. Deze kun je inzetten om onder andere korting te ontvangen op een volgend verblijf. 2.000 punten leveren je €40 korting op. Ook is het mogelijk toegang te krijgen tot sportevenementen of concerten met deze rewardpunten.

Deelnemende hotels

Zoals gezegd zijn er tal van hotels die onder de AccorGroup vallen. Er zal ook uitzonderingen. Tot voor kort deden de ibis Budget hotels niet meer aan het programma, maar langzaamaan komt daar verandering in. Vorig jaar werd duidelijk dat je voortaan punten kunt sparen bij een aantal ibis Budget hotels in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Dat lijstje wordt nu groter en voortaan kun je ook punten sparen bij hotels van ibis Budget in Brazilië.

ibis budget Brazilië neemt voortaan ook deel aan ALL Accor
Foto: ALL

ibis Budget Brazilië bij ALL Accor

Voortaan is het dus mogelijk om statuspunten, rewardpunten en nachten te sparen bij een verblijf in een ibis Budget hotel in Brazilië. Ook is het mogelijk om rewardpunten in te zetten voor korting op je verblijf. De volledige lijst met deelnemende hotels kun je hier vinden.

Leden sparen voor elke €10 die ze uitgeven in de hotels 5 statuspunten en vanaf 5 rewardpunten. Dit laatste is overigens afhankelijk van je status, hoe hoger je status hoe meer rewardpunten.

Het is een mooie toevoeging aan het loyaliteitsprogramma ALL dat je voortaan ook kunt genieten van de voordelen bij de ibis Budget hotels in Brazilië. Hopelijk zal dit snel bij andere hotels volgen.

Bron: ALL Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *