ALL Accor Flash Sale tot 50% korting in Zuid-Amerika2 min leestijd

ALL Accor Flash Sale tot 50% korting in Zuid-Amerika

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Staat er binnenkort een reis naar Zuid-Amerika op de planning? Dan kun je met deze Flash Sale van ALL Accor besparen tot 50% op je verblijf in Zuid-Amerika. In dit artikel leggen we uit hoe deze sale werkt en hoe je kunt profiteren!

Zuid-Amerika

Voor deze Flash Sale van ALL Accor doen verschillende hotels uit verschillende landen mee. Zo kun je reizen naar Peru, Chili, Colombia, Argentinië Uruguay en Bolivia. In verschillende steden kun je overnachten in economy hotels tot aan premium hotels van het Accor-merk. Deze Flash Sale is maart kort te boeken! Reserveren doe je tussen 17 juli en 21 juli 23.59 Braziliaanse tijd. Verblijven kun je langer, namelijk van 1 augustus t/m 31 december 2023.

Het boeken van deze verblijven doe je via de Accor-website die is ingesteld op de regio ‘America’, gevolgd door een land in Zuid-Amerika. Dat kun je boven in de website doen waar waarschijnlijk standaard NL staat. Mocht het niet lukken, dan gebruik je deze website. Op de voorpagina zie je gelijk de Flash Sale van Accor in Zuid-Amerika verschijnen.

Deelnemende hotels

Voor een compleet overzicht van deelnemende hotels gebruik je deze link. Zoals je ziet zijn er tal van verschillende hotels waaruit je kunt kiezen. In Chili en Peru is de grootste keuze aan hotels die deelnemen. Helaas zijn de luxe Sofitel hotels uitgesloten van deze actie. Ook hotels in onder andere Brazilië doen niet mee.

Wist je trouwens dat een verblijf bij een ibis Budget in Brazilië je tegenwoordig ook punten op kan leveren? Meer over ibis Budget en ALL Accor lees je hier.

Hoe te boeken?

Zoals je hierboven al kon lezen is het van belang dat je naar Amerikaanse website van Accor gaat. Wanneer je dit niet doet zie je de Flash Sale niet. Zelf heb ik binnenkort een reis naar Colombia op de planning. Ik boekte hier eerder een verblijf in het ibis Bogota Museo. Dit verblijf kostte mij op moment van boeking €122 voor twee nachten, twee personen inclusief ontbijt.

Met de huidige Zuid-Amerika Flash Sale van ALL Accor krijg je een aardige korting bij onder andere dit hotel in Colombia. Zou ik hetzelfde hotel namelijk nu boeken dan kost het hotel met (bijna) dezelfde voorwaarden mij €112 tijdens deze Flash Sale. Enige verschil is dat ik niet meer kan annuleren. Zou je overigens het hotel nu boeken zonder deze aanbieding, dan kost het je €195 zonder kortingen. Het verschil is dan nog groter.

ALL Accor Flash Sale tot 50% korting in Zuid-Amerika

ALL Accor heeft met deze Flash Sale dus een interessante aanbieding op de markt gebracht in Zuid-Amerika. Hopelijk volgen deze aanbiedingen ook voor de andere delen van de wereld.

Bron & beeldmateriaal: ALL AccorHotels

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *