Qatar Airways: tijdelijk extra bagagetoelage op vluchten naar Afrika

Qatar Airways Privilege Club komt met Student Club (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

  • Qatar Airways biedt tijdelijk extra gunstige tarieven naar diverse bestemmingen in Afrika
  • Daarnaast mag je op deze routes tijdelijk twee bagagestukken meenemen zonder extra kosten
  • Er zijn blackout data voor deze promotie van toepassing

Qatar Airways heeft momenteel een promotie op bestemmingen naar Afrika. De maatschappij uit Doha biedt namelijk gunstige tarieven voor reizen naar deze regio. Daarnaast mag je tijdelijk twee bagagestukken meenemen zonder extra kosten. Vlieg bijvoorbeeld naar populaire Afrikaanse bestemmingen als Zanzibar, Kaapstad en Johannesburg.

Netwerk in Afrika

Tijdens de pandemie heeft Qatar Airways (QR) haar netwerk naar Afrika uitgebreid met vier nieuwe routes. Met de nieuwe verbindingen met Accra (Ghana), Abidjan (Ivoorkust), Abuja (Nigeria) en Luanda (Angola) komt het aantal bestemmingen in Afrika op 27 in 21 landen. Eerder deze maand sloot QR nog een overeenkomst met RwandAir om doorverbindingen met het netwerk van de nationale maatschappij van Rwanda mogelijk te maken.

Qatar Airways wordt verwelkomd in Rwanda (Bron: Qatar Airways)
Qatar Airways wordt verwelkomd in Rwanda (Bron: Qatar Airways)

Voordelige tarieven en extra bagagetoelage

Qatar Airways biedt momenteel een starttarief van € 439 per persoon voor een retourvlucht naar een van de bestemmingen in Afrika. Logischerwijs heb je een overstap in Doha, de thuisbasis van Qatar Airways.

De reis dient voor 17 augustus 2021 geboekt te zijn om in aanmerking te komen voor deze actie. Je moet er dus snel bij zijn. Reisdata zijn tot 31 juli 2022. Het is dus mogelijk om ver voorruit te boeken. Er zijn echter blackout data van toepassing op deze promotie. Heenvluchten van 9 tot 30 december 2021 komen namelijk niet in aanmerking voor deze actie. Datzelfde geldt voor terugvluchten van 2 tot 9 januari 2022 en van 15 tot 16 januari 2022.

Gedurende ten minste dit jaar zijn de tickets volledig flexibel. Kijk voor de laatste boekingsvoorwaarden op de website van Qatar Airways. Ga voor alle voorwaarden van deze specifieke promotie naar de speciale actiepagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *