Promo: Iberia Avios kopen via Groupon!

iberia avios

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het feest stopt niet bij Iberia! Na de eerdere promotie waarbij je tot 90.000 Iberia Avios kon kopen, is er nu weer een promo om Avios te kopen via de Spaanse Groupon website. Het is al de zoveelste keer dat je goedkoop award mijlen kan kopen.

Net als bij voorgaande edities van deze promotie, is de werkwijze hetzelfde. Je kan tot maximaal 35.000 Iberia Avios kopen met uiteenlopende kortingen. De bundels van 2000 Avios zijn helaas al uitverkocht. De kleinste bundel is momenteel 4000. Let er wel op dat jouw Iberia account minimaal 90 dagen oud is voor je gebruik kan maken van deze actie. Indien je nog geen Iberia account hebt, maak er dan snel eentje aan zodat je bij een volgende promo hier maximaal gebruik van kunt maken.

Hoeveel korting?

De korting is afhankelijk van het aantal award mijlen dat je wenst aan te kopen. Zoals je hier onder kunt zien, begint het plezier vanaf 54 Euro. Indien je een beetje handig bent met Google, dan kan je nog bijkomende kortingscodes vinden. Op die manier kan je de prijs nog verder drukken.

iberia avios

In het verleden is het mij gelukt om de bundels van 8000 Avios voor 79 Euro te kopen. Betaling gebeurt via kredietkaart of Paypal.

iberia avios
Dat tikt lekker aan zo!

Naast de kleine bundels, kan je er ook voor kiezen om 20.000 of 35.000 Avios aan te kopen. Met 35.000 Avios kan je al een enkeltje in business class vanaf Madrid naar de Oostkust van de VS boeken.

iberia avios

Ik heb geen gebruik gemaakt van de huidige promo aangezien ik nog een mooi aantal Avios heb staan bij Iberia. Maar voor 99 Euro (of minder als je extra korting kan vinden) is het een uitstekende deal. Zeker als je nog een aantal award mijlen nodig hebt om een award ticket te boeken.

Om uit te vinden of zulke promoties qua prijs interessant zijn, stel ik mezelf meestal de volgende vraag: Hoeveel geld zou ik kwijt zijn om dit aantal Avios te verdienen met een vlucht? Kan jij 8000 Avios verdienen met een vlucht van 99 Euro? Ik dacht het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *