Promo: Hilton Summer Sale 2018

hilton summer sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nadat Hilton eerder hun hele lucratieve promo lanceerde om 2500 Miles & More award mijlen te verdienen per verblijf. Loopt de Hilton Summer Sale voor 2018 ook al een tijdje.

hilton summer sale

Wat houdt deze promo in?

Tijdens deze Hilton Summer Sale is het mogelijk om overnachtingen te boeken in Europa, het Midden Oosten en Afrika met een korting die kan oplopen tot 25%. Je moet natuurlijk wel lid zijn van het loyalty programma van Hilton om gebruik te kunnen maken van de promo.

De actie loopt van 5 juni 2018 tot en met 3 september 2018. Gedurende deze periode dien je te boeken indien je aanspraak wilt maken op een korting. Let er wel op dat het gaat om voorafbetaalde overnachtingen. De periode waarin je kan overnachten loopt tot en met 28 april 2019. Dus je hebt nog ruim de tijd.

Maar zoals ik eerder eens schreef in een artikel over kosten besparen, moet je jezelf altijd de vraag stellen of het een goed idee is om vooraf te betalen? Wel enkel als het om een héle goede deal gaat. Stel dat je het Conrad hotel in Tokyo zou kunnen boeken aan 99 Euro per nacht en dan als Hilton Diamond een leuke upgrade krijgt, niet nadenken!

Indien je nog op zoek bent naar een leuk Hilton hotel in Nederland, dan zit er op het eerste zicht niet veel soeps bij. De kortingen variëren ontzettend.

hilton summer sale
In sommige gevallen slechts een hele kleine korting

Zoals je hierboven kan zien, krijg je soms een korting van amper 5 Euro! Terwijl je in andere gevallen 50 Euro korting krijgt. Het zal afhangen van de data waarop je wil boeken en vraag en aanbod. Hebben jullie soms al iets interessants gespot?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *