Priority Pass Voegt Restaurants Toe Aan Aanbod

Benny Burger Sydney Priority Pass

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sinds kort kun je met je Priority Pass ook terecht bij diverse restaurants in plaats van de lounges. Deze restaurants kun je vinden op London LGW en in Sydney.

Priority Pass

Priority Pass London Gatwick optie

In London Gatwick kun je met je Priority Pass terecht bij Grain Store Cafe & Bar in de South Terminal van dit vliegveld. Bij dit restaurant krijg je met je pas £15 om te besteden aan drank en eten. Als je gasten mee mag nemen met je pas. dan krijgen zij ook dit bedrag om te besteden. Het restaurant is iedere dag open van 04:00 tot 21:00 uur.

Het volledige menu van Grain Store Cafe & Bar kun je hier vinden. Er is geen geschreven limiet hoe vaak je gebruik mag maken van deze optie, maar het zal mij niet verbazen als de pas na meerdere bezoeken op één dag hier blokkeert.

Priority Pass Sydney opties

In Sydney heeft de pas 7 restaurants toegevoegd aan het netwerk. Op deze locatie kun je geen lounge vinden die toegang geeft met de pas, dus het is een mooie nieuwe toevoeging. In elk van deze restaurants krijg je $36 AUD om te besteden. Je hoeft hier simpelweg alleen je Priority Pass voor te laten zien bij het betalen. Elk van deze restaurants heeft een apparaat die je ook in de lounge tegenkomt als je deze bezoekt met je pas. De volgende restaurants zijn toegevoegd:

Terminal 1:

  • Benny Burger
  • Mach2
  • Peroni Bar

Terminal 2

  • Bistro 2020 & Bar
  • MoVida

Terminal 3

  • Bar Roma
  • Wok on Air

Alle informatie over deze opties op Sydney kun je hier vinden op de website van Priority Pass.

De Priority Pass krijg je o.a. bij de American Express Platinum kaart. Je kunt meer informatie vinden over de PP inclusief de kosten in dit artikel.

Ga jij gebruik maken van een van deze nieuwe opties? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Uitgelichte afbeelding ©brainandpoulter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *