Priority Pass breidt in de VS uit met British Airways lounges2 min leestijd

British Airways opent nieuwe Club Lounge op vliegveld San Francisco

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Priority Pass leden hebben sinds deze week toegang tot een aantal British Airways lounges in de Verenigde Staten. Het gaat in totaal om vier lounges. Vorig jaar breidde Priority Pass het wereldwijde aanbod al uit met in totaal 250 lounges.

Toegang British Airways lounges met Priority Pass

Vanaf deze week kun je dus een aantal British Airways lounges in de Verenigde Staten betreden met een Priority Pass. Er komen namelijk vier lounges van British Airways in handen van Priority Pass. Leden hebben echter niet de hele dag toegang tot deze lounges aangezien de openingstijden gedeeld worden met die van British Airways. Het gaat hierbij om de volgende lounges met de volgende openingstijden voor Priority Pass leden.

  • Newark (EWR) dagelijks van 8:00 tot 14:00
  • San Francisco (SFO) dagelijks van 5:00 tot 11:30
  • Seattle (SEA) dagelijks van 5:00 tot 10:00
  • Washington (IAD) dagelijks van 6:00 tot 14:00

De lounges werden tot nu toe niet de volledige dag gebruikt wat uiteraard jammer is. Door de lounge op uren van vertrekkende vluchten van British Airways open te stellen voor British Airways passagiers en buiten deze uren voor Priority Pass leden worden de lounges beter benut. De lounges op de luchthavens van Newark en Washington behoorden in het verleden ook al tot Priority Pass.

British Airways opent nieuwe Club Lounge op vliegveld San Francisco
Priority Pass leden hebben sinds deze week toegang tot vier extra lounges in de Verenigde Staten. (bron: British Airways)

Met een Priority Pass heb je maximaal drie uur toegang tot de lounge. Daarnaast mag je in totaal nog twee gasten meenemen in de lounge. Het maakt hierbij niets uit met welke maatschappij je vliegt. Je kunt dus gerust een lounge van British Airways bezoeken terwijl je met een andere maatschappij gaat vliegen. Voor nu gaat het om slechts vier lounges wat uiteraard zeker een verbetering is voor Priority Pass leden. Als er in de toekomst nog lounges bijkomen is op dit moment nog niet bekend. De Britse maatschappij heeft namelijk ook lounges in Boston, Chicago en New York-JFK. Wil je een volledig overzicht van alle lounges van Priority Pass? Op de website kun je alle lounge en restaurantlocaties ter wereld vinden.

Uitgelichte afbeelding: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *