Pobeda stopt met vluchten naar Moskou vanaf Eindhoven Airport

Aantal vliegbewegingen Eindhoven Airport voor 2022 gehandhaafd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Russische luchtvaartmaatschappij Pobeda Airlines stopt met de vluchten tussen Eindhoven en Moskou Vnukovo Airport. Deze route is op 21 december 2018 gestart met een vier-wekelijkse verbinding, maar is vorig jaar al aangepast naar een twee-wekelijkse verbinding. De laatste vlucht op deze route staat gepland op 28 februari 2020.

Pobeda stopt met vluchten vanaf Eindhoven Airport

Pobeda Airlines is de low-cost luchtvaartmaatschappij van Aeroflot en vliegt met een B737-800 naar Moskou. Vanuit Moskou zijn er diverse aansluitmogelijkheden naar bijvoorbeeld St. Petersburg, Novosibirsk en Jekaterinenburg.

De verbinding tussen Eindhoven en Rusland gaf veel kansen voor zakenreizigers in de automotive, hightech en agrifood sector gaf de commercieel directeur van Eindhoven Airport aan tijdens de introductie van de route in 2018.

Vanaf Amsterdam Schiphol naar Moskou

Vanaf Amsterdam Schiphol blijven er nog diverse opties bestaan om naar Moskou te reizen. Zo kun je sinds vorig jaar een aantal keer per week met Ural Airlines naar Moskou Zhukovsky vliegen.

Ook met KLM en Aeroflot kun je meerdere malen per dag naar Moskou vliegen, maar dan naar Moskou Shermetyevo. Vanaf Amsterdam zet Aerflot regelmatig een widebody in. Vanaf Brussel is er ook een verbinding met Aeroflot naar Moskou, dus dat kan ook een alternatief zijn voor reizigers die vanuit Eindhoven vlogen naar Rusland.

Afbeelding: Anna Zvereva via Wikimedia
Afbeelding: Anna Zvereva via Wikimedia

Afbeelding ©EindhovenAirport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *