Play Airlines gaat vanaf eind mei weer op Brussel vliegen2 min leestijd

Play Airlines Airbus A320 Economy_3363

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De IJslandse low-cost maatschappij Play heeft afgelopen maandag bevestigd vanaf dinsdag 28 mei a.s. weer op Brussel te gaan vliegen. Play vloog het afgelopen winterseizoen ook al vaker op Schiphol.

Play weer terug op Brussel

Play vloog ook al eerder op Brussel. De maatschappij vloog in de zomermaanden namelijk een paar keer per week op en neer naar IJsland. Twee jaar geleden vloog InsideFlyer zelfs mee op een vlucht in economy op de Airbus A320neo. Van deze vlucht kun je in dit artikel een review lezen. Ook vanaf 28 mei gaat Play weer met een A320neo vliegen op deze route. De maatschappij is van plan om drie keer per week te gaan vliegen op de Belgische hoofdstad. De vlucht vanuit Brussel vertrekt om 12.30 uur en komt vervolgnes aan om 13.50 uur lokale tijd in Keflavik. De terugvlucht vertrekt, net als voorgaande jaren, weer vroeg vanuit IJsland. Dit is namelijk al om 6.10 uur lokale tijd. De aankomsttijd op Brussels Airport is 11.30 uur.

Play
Play gaat vanaf maandag 28 mei weer vliegen op Brussel. (Foto: InisdeFlyer – Goffe de Boer)

Seizoensvlucht

Houd er rekening mee dat het in IJsland in de zomer wel twee uur vroeger is. De vlucht tussen Brussel en Keflavik is wel een seizoensvlucht. Einde deze zomer stopt Play namelijk weer met de route. IJsland is echter zowel in de zomer als in de winter een interessante bestemming om te bezoeken. Twee jaar geleden schreven we daarom ook over de bestemmingstips op dit bijzondere eiland. Meer hierover kun je lezen in dit artikel. Benieuwd naar de vlucht met Play? Op ons YouTube-kanaal publiceerden we ook een video over de vlucht met Play.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Goffe de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *